Alrik
Alrik Style 11 dec 2019

David Beckham glanst in de nieuwste kostuumtrend

Dat David Beckham evenveel kaas gegeten heeft van mode als van voetbal is intussen wel duidelijk. Doorgaans loopt hij zelfs voor op de rest, en dat kan nu ook weleens het geval zijn. Dit relaxed fit double-breasted pak kan namelijk een trend worden, net als de shiny twist. 

Topploegen als Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy, AC Milan en Paris Saint-Germain wisten de profvoetballer binnen te halen, en in al die wereldsteden ontketende Beckham een ware ‘Beckhamania’.

De beste man is intussen echter veel meer dan een voetballegende. Grote modemerken stonden voor hem in de rij en daar maakte hij gretig gebruik van. David Beckham is zelf een merk geworden, dat aangekleed wordt volgens de (aankomende) trends. Dit glanzende pak droeg hij bijvoorbeeld tijdens de Dior x Kim Jones pre-fall 2020-show.

Relaxed fit double-breasted pak

De voetballer verscheen in een relaxed fit double-breasted pak van Dior, met daaronder lage witte Converse All Stars. Trendwatchers gaven al eerder aan dat dit pak weleens een trend zou kunnen worden, en nu zien we het ook in levenden lijve op de catwalk. Wijd lijkt de nieuwe norm te gaan worden, ook op het vlak van pakken.

Shiny

En Beckham zou Beckham niet zijn als hij er niet meteen nog een tweede trend bovenop gooide. Ook shiny pakken gaan we in 2020 steeds vaker zien. En ook die witte Converse All Stars kunnen weer eens een hit gaan worden. Na de opvallende dad shoes wordt de trend opnieuw iets meer basic en subtiel, en dat vinden wij persoonlijk helemaal niet erg.

Of je er nu meteen moet gaan bijlopen als David Beckham? Dat lijkt ons geen goed idee, al was het maar omdat je het dan altijd van ‘m verliest.

Dior x Kim Jones pre-fall 2020 show

Uiteraard zat David Beckham tijdens de show front row. En daar zat hij in goed gezelschap, want ook Kate Moss, Ricky Martin, Daniel Arsham, Winnie Harlow, Maluma, Kim Kardashian, Bella Hadid, Kourtney Kardashian, Travis Scott, Lilly Allen en James Blake zaten daar. Wat die man met die hoed en dat masker bezielde, durven we je niet vertellen. Wel weten we dat dat vast niét de nieuwe trend wordt.

Ook leuk: De 14 mooiste voetbalshirts van het seizoen 2019-2020

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
David Beckham glanst in de nieuwste kostuumtrend
Sluiten