Thomas
Thomas Style 13 jan 2019

David Beckham komt met zijn eigen ‘Peaky Blinders’-collectie

Als je een top tien maakt met de meest stijlvolle mannen, is de kans groot dat David Beckham ergens bovenaan prijkt. Van zijn kapsel tot zijn kledingstijl, de oud-voetballer loopt er altijd strak bij. Het is dan ook niet zo vreemd dat de voormalige speler van Manchester United en Real Madrid tegenwoordig ook zijn eigen kledingmerk heeft. Kent & Curwen is de naam en zij komen nu met een knappe ‘Peaky Blinders’-collectie.

Lange jassen, platte petten en nog veel meer. De nieuwe lijn van Kent & Curwen bestaat uit alle mogelijke kledingstukken die je kent uit de serie van de BBC. Ze noemen de ‘Peaky Blinders’-collectie ‘The Garrison Tailors’ en we hoeven de fans natuurlijk niet te vertellen hoe ze bij die naam gekomen zijn. Wie zijn geheugen eens moet opfrissen: dat is de beruchte bar uit ‘Peaky Blinders’ waar Tom Shelby en zijn collega’s weleens een whisky nuttigen.

‘Peaky Blinders’ in je kleerkast

De nieuwe collectie van Kent & Curwen is ontworpen door Daniel Kearns en werd voor het eerste getoond tijdens de London Fashion Week Men’s show. Via hun Instagram-account deelde het merk, waar David Beckham deels eigenaar van is, de ‘Peaky Blinders’-collectie met de rest van de wereld.

View this post on Instagram

Thanks to everyone that came to our show at London Fashion Week Men’s today. Keep an eye on our stories for more behind the scenes photos. . @DavidBeckham @Daniel.Kearns @PeakyBlindersOfficial #KentAndCurwen #PeakyBlinders #LFWM  #AW19 #GarrisonTailors #ByOrderOfThePeakyBlinders

A post shared by Kent & Curwen (@kentandcurwen) on

View this post on Instagram

Thank you to everyone who helped create our Autumn Winter 2019 show yesterday. And thanks for following us on social media. Special thanks to: Stylist: @AlisterMackie Casting: @jesshallettcast Hair: @mattmulhall Flowers: @florastarkey Catering: @ cellarsociety Music: Dom Gore Production: Family Film . [email protected] @Daniel.Kearns @PeakyBlindersOfficial #KentAndCurwen #PeakyBlinders #LFWM #AW19 #GarrisonTailors#ByOrderOfThePeakyBlinders

A post shared by Kent & Curwen (@kentandcurwen) on

Wanneer we de collectie op de website van Kent & Curwen kunnen vinden en wat de prijzen gaan zijn, is nog niet bekend. Goedkoop gaan de kledingstukken waarschijnlijk niet worden, want voor de gemiddelde jas van Kent & Curwen ben je tussen de 300 en 600 pond kwijt, of omgerekend zo’n 330 à 660 euro. Best prijzig, maar dan loop je er wel net zo stijlvol bij als David Beckham en Tom Shelby.

De voetbalclub van David Beckham

Wist je dat de legendarische voetballer niet alleen eigenaar is van een kledingmerk, maar ook van een voetbalclub? Die luistert naar de naam Club Internacional de Fútbol Miami en het is niet zo gek als je daar nog nooit van gehoord hebt. het is namelijk een compleet nieuwe club die vanaf 2020 gelanceerd wordt in de Major League Soccer. Het logo gaat er zo uitzien:

Logo David Beckham

 

De ultieme gids voor achterover gekamde mannenkapsels

Reageer op artikel:
David Beckham komt met zijn eigen ‘Peaky Blinders’-collectie
Sluiten