Lena
Lena Stuff 6 jun 2019

Drie leuke vaderdag ideeën -want je vader verdient dit

Het is weer bijna vaderdag. Voor je vader betekent dit een hele dag luieren en de waardering krijgen die hij zo zo hard verdient, en liefst met iets gekoeld binnen handbereik. Maar voor jou betekent deze dag waarschijnlijk dat je op het allerlaatste moment nog een geschenk moet zien te vinden. Je kan ontspannen nu -Manners heeft het harde werk al voor je gedaan. 

Leren racen

Geef je vader voor de verandering eens een ervaring cadeau: een race cursus voor beginners mét BMW. Daar zegt niemand nee tegen en je vader zal er nog jaren over praten. Koop er meteen ook een ticket voor jezelf bij, win-win.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TrackTime (@tracktime_) op

Coole koptelefoon

Sommige vaders zijn helemaal mee met de nieuwste hits, anderen houden dan weer van die typische vadermuziek ‘uit die goede oude tijd’. Maar elke vader heeft een fatsoenlijke koptelefoon nodig. Is je vader helemaal mee met de nieuwste gadgets en hightech? Kies dan voor een koptelefoon met verschillende coole functies, zoals dit draadloos exemplaar van Bose.

272 euro
272 euro

Luidspreker

Je vader weet het nog niet, maar dit wordt zijn nieuwe beste vriend. In plaats van altijd naar die oude radio te luisteren, kan hij nu eens echt van muziek genieten. Dit kan zelfs terwijl hij doucht, want de speaker is waterbestendig.

118 euro

Of geef hem een elektrisch scheerapparaat cadeau.

Fashionbeans

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Drie leuke vaderdag ideeën -want je vader verdient dit
Sluiten