Jan
Jan Entertainment 24 jan 2019

“Derde seizoen van Netflix’ ‘You’ wordt nog spraakmakender”

Netflix blaakt van het zelfvertrouwen als het gaat om ‘You’. Nog voor dat de serie goed en wel in de programmering was opgenomen, had de streamingdienst al een tweede seizoen besteld. En wat de makers van de serie betreft mag er ook een derde besteld worden. Co-creator Sera Gamble, die tevens uitvoerend producer van de serie is, loopt over van de creativiteit en heeft alvast een aardig idee voor seizoen nummer drie.

‘You’ gekaapt door Netflix

De serie waarin het karakter van stalker Joe Goldberg centraal staat, wordt al vanaf het begin aangekondigd als een Netflix Original. Echt 100% ‘original’ is die echter niet. Het eerste seizoen van de succesvolle serie werd al eerder uitgezonden door het Amerikaanse Lifetime. Netflix kreeg vervolgens lucht van de potentie en kaapte de serie weg waarbij het de exclusieve rechten verwierf om de serie wereldwijd aan te bieden. Zodoende kun je ‘You’ sinds 26 december 2018 bekijken.

Die exclusieve wereldwijde rechten in combinatie met het succes van het eerste seizoen hebben Netflix doen besluiten om snel het tweede seizoen aan te schaffen. Netflix bezit dus de volledige rechten op de serie en de hoop is dan ook gevestigd op Netflix om een derde seizoen mogelijk te maken. De kans daarop is, als we de verhalen mogen geloven, bijzonder groot. Mocht je de serie nog niet kennen, check dan de onderstaande trailer.

Een belletje is genoeg

Als het aan producer Sera Gamble ligt hoeft Netflix alleen nog het fiat te geven. “’You’ zou absoluut terug kunnen keren voor een derde seizoen, we hopen dus dat veel mensen de show zullen bekijken, zodat het door kan gaan,” zei Gamble in een gesprek met Cosmopolitan. “Ik kan al zeggen dat we een idee hebben dat zó opwindend is dat mensen er elke dag over zullen praten. Mijn vingers zijn dus gekruist en ik hoop dat we de kans krijgen om de serie te blijven maken.”

De rol van Candace wordt groter in het tweede seizoen van Netflix’ ‘You’

Gamble lichtte ook alvast een tipje van de sluier op met betrekking tot het tweede seizoen. Zo zagen we al eerder dat Candace terugkeert. “Dat schept mogelijkheden voor wat er nog gaat gebeuren, zo gaat Candace een belangrijke rol spelen in de toekomstige keuzes van Joe.” Het tweede seizoen zal vanaf volgende maand worden geproduceerd en zal, zo is de verwachting, nog dit jaar bij Netflix te zien zijn.

Bron: Netflix

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
“Derde seizoen van Netflix’ ‘You’ wordt nog spraakmakender”
Sluiten