Lesley
Lesley Entertainment 17 feb 2019

Disneyland krijgt haar allereerste brouwerij met 50 speciaalbieren

Het ligt niet bij de deur, maar in het Disneyland Resort in Californië is een brouwerij geopend, voor de papa’s die tussen alle attracties door dorstig worden. Er worden maar liefst 50 speciaalbieren verkocht en wij zeggen de volgende keer volmondig ‘ja’ als onze neefjes naar Disneyland willen. 

Ballast Point Brewing Company

De brouwerij heet Ballast Brewing Company en heeft een groot terras, dus je kunt dat pintje zelfs in de zon nuttigen. Je neefjes drop je in een speeltuin dichtbij en dan is het nog slechts een kwestie van zoveel mogelijk bieren te proeven op zo weinig mogelijk tijd (en achteraf zo nuchter mogelijk over te komen bij dat klein gespuis).

disneyland brouwerij

Je kunt meer dan 50 speciaalbieren van 100 tappen proeven bij Ballast Point, waaronder enkele unieke brouwsels die enkel in de Disney-vestiging verkocht zullen worden. Bij je bier degusteer je natuurlijk ook een maaltijd, en je hebt de keuze uit glutenvrije opties, vegetarische gerechten, desserts of een kindermenu. Voor elk verkocht kindermenu gaat er bovendien een dollar naar het goede doel.

disneyland brouwerij

Verder rest er ons nog één vraag: wordt het concept ook uitgerold in Disneyland Parijs? Want in dat geval moeten we dringend onze neefjes optrommelen voor een uitstapje.

Bron: Lonely Planet

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Disneyland krijgt haar allereerste brouwerij met 50 speciaalbieren
Sluiten