Leroy
Leroy Life 12 jan 2020

Dit bedrijf verhuurt goedkope campers volgens het AirBnB-principe

Met de camper richting een prachtig natuurlandschap om daar te overnachten, een kampvuurtje te stoken en de mooie omgeving te ontdekken klinkt als een feest voor elke outdoorliefhebber. Een camper is vrij prijzig en huren is ook niet even goedkoop. Het Nederlandse PaulCamper komt daarom met een AirBnB-achtige oplossing: direct huren van particulieren voor een mooi prijsje.

PaulCamper is een deelplatform voor campers, volgens het AirBnB-principe, maar dan veel meer ingestoken als een community. Gebruikers delen niet alleen hun camper, maar ook ervaringen, routes en verhalen. Ideaal als je zelf geen camper hebt, maar wel de ervaring wilt opdoen. Of je nu op een wekenlange roadtrip gaat, of gewoon een weekendje weg.

Dit bedrijf verhuurt goedkope campers volgens het AirBnB-principe

Een camper huren bij een particulier

Bij PaulCamper kun je uit meer dan tweeduizend verschillende campers, buscampers, alkoven, half- en integrale campers en caravans het perfecte voertuig voor je kampeerwensen kiezen. Je vindt campers in verschillende locaties in Nederland en Duitsland. Heb je je droomcamper gevonden? Dan stuur je een aanvraag naar de verhuurder.

Een aanvraag sturen is gratis en je zit nergens aan vast. Je aanvraag wordt direct naar de verhuurder verstuurd. De verhuurder kan daarna contact met je opnemen, zodat jullie persoonlijk met elkaar kunnen spreken. Je leert elkaar kennen en je komt alles over je droomcamper te weten. Is alles duidelijk en zijn jullie het met elkaar eens? Dan kun je jouw reis definitief boeken door het aanbod van de verhuurder te accepteren. Meer info vind je hier. Enne … Nederland is echt niet zo ver om een camper te gaan huren.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Dit bedrijf verhuurt goedkope campers volgens het AirBnB-principe
Sluiten