Lena
Lena Life 6 okt 2019

Dit vinden vrouwen van lichaamshaar bij mannen

Veel mannen hebben het gevoel dat ze nooit ├ęcht zullen begrijpen wat vrouwen denken.┬áDaarom stelt Manners wekelijks een prangende vraag aan een stel prachtige vrouwen, zonder rond de pot te draaien. Deze week: wat vinden vrouwen van lichaamshaar bij mannen?

Julie (24)

Met been- en okselhaar is helemaal niks mis. Sterker nog, ik denk dat een man wiens benen en oksels volledig gladgeschoren zijn raar is. Wat betreft schaamhaar is het wel zo attent om dat op z’n minst te trimmen.

Lore (25)

Een kale penis en ballen vind ik maar niets, een beetje haar vind ik het fijnste. Dat is heel mannelijk en sexy. Ook ben ik helemaal fan van het sekslijntje op de buik.

Eva (21)

Ik ben niet zo’n fan van veel been-, borst- of rughaar. Zelfs niet van baard of snor. Oksel en schaamhaar is oke, zolang het geen bos is. Hoe gladder hoe beter maar enkel als hij dat zelf wil.

Judith (28)

Ik vind lichaamshaar echt oermannelijk en dan vooral borsthaar, daar kan je zo lekker in kroelen. Okselhaar mag wel gerust wat bijgetrimd worden, het hoeft heus niet onder je T-shirt uit te komen piepen.

Lesley (24)

Ik ben geen fan van borsthaar. Beenhaar en okselhaar zijn helemaal ok├ę, schaamhaar mag eens om de zoveel tijd weleens worden bijgewerkt.

Caro (29)

Ik ben fan van lichaamshaar, maar in geval van een grote bos mag het getemd worden. Ik wil het niet tussen mijn tanden voelen.

Zin om op date te gaan met een van de prachtige dames? Dan moet Manners je teleurstellen, de vrouwen wensen anoniem te blijven. De volledige namen zijn enkel bekend bij de redactie. 

Manners Belgi├ź is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Dit vinden vrouwen van lichaamshaar bij mannen
Sluiten