Stuff 8 jan 2019 Lesley

Dit docking station houdt je koffie warm, je pint koel en je smartphone opgeladen

In een snel veranderende wereld zijn er gelukkig ook nog een aantal zekerheden. Zo moet koffie gloeiend heet zijn, drink je je pint het liefst koud en moet je je smartphone om de zoveel tijd (en altijd veel te snel opnieuw) opladen. Nomodo bedacht hier een oplossing voor en bracht een docking station op de markt dat je koffie warm houdt, je pint koel en je gsm opgeladen.

Docking station

Het docking station bestaat uit twee verschillende delen. Aan de linkerkant heb je een soort plaat waar je je drankje op kunt plaatsen. Die plaat heeft een dubbele functie: je kunt namelijk zelf kiezen of-ie je drankje warm of koud houdt.

Op die manier wordt het in een handomdraai een warmhoudplaat of net een koelplaat. Bij het dock krijg je meteen ook een kopje, al kun je daar ook gewoon je eigen materiaal voor gebruiken.

docking station

Draadloze Qi fast-charger

Aan de rechterkant van het station zit een draadloze oplader. Die gebruikt de Qi-standaard, waar de meeste smartphones gebruik van maken. Bovendien is het een fast-charger, waardoor je toestel binnen de kortste keren weer op een volle batterij kan rekenen.

docking station

Het enige waar je dus maar beter mee oplet is … dat kopje koffie. Onhandige mannen durven dat al eens omstoten en dat is niet érg handig als je gsm ernaast ligt op te laden.

Pittig prijskaartje

Om de Nomodo Trio te bemachtigen, kun je op Amazon terecht. Helaas hangt er wel een behoorlijk prijskaartje aan vast: omgerekend tel je er zo’n 87 euro voor neer. Daarnaast komen er ook nog 33 euro bij aan verzend- en importkosten. Aan de andere kant krijg je natuurlijk wel meteen drie apparaten, die je leven een stuk aangenamer gaan maken (tenzij je dus je koffie omgooit).

Te lui om zelf koffie te maken? Dat doet deze koffierobot wel even voor je.

Vergeet de keukenrobot, hier is de koffierobot

Bron: Want

Reageer op artikel:
Dit docking station houdt je koffie warm, je pint koel en je smartphone opgeladen
Sluiten