Entertainment

HBO en co zijn niet blij met Trumps nieuwe campagnebeeld

'Sanctions are coming'

Dat Donald Trump weleens stof doet opwaaien is algemeen geweten. Onlangs kondigde hij op Twitter nieuwe sancties tegen Iran aan en dat deed hij met een verwijzing naar ‘Game of Thrones’. Zowel HBO als actrices Maisie Williams en Sophie Turner reageren verontwaardigd. 

Donald Trump: Sanctions are Coming

De president postte een foto van zichzelf, met daarbij het opschrift ‘Sactions Are Coming’, wat uiteraard een verwijzing is naar ‘Winter Is Coming’, de bekende aankondiging uit de reeks. Uiteraard waren de makers én acteurs not amused en dat uitten ze op Twitter.

De reacties van de Starks

Actrice Sophie Turner, die de rol van Sansa Stark op zich neemt, had niet veel woorden nodig om haar onvrede te uiten.

En ook Maisie Williams (Arya Stark) reageerde met ‘Not today’. Fervente ‘Game of Thrones’-fans herkennen hier ook een verwijzing naar de serie, want het zijn exact die woorden die Arya leert van zwaardmeester Syrio Forel, de woorden die je uitspreekt tegen de dood.

HBO

Ook HBO zelf liet van zich horen.

George RR Martin: ‘Angst snijdt dieper dan zwaarden’

En ook George RR Martin is duidelijk geen fan van zijn president.

Ziggy

Trouwfeesten lopen in ‘Game of Thrones’ meestal niet bijzonder goed af.

Indictments Are Coming

Andere creatievelingen laten zich ook van hun beste kant zien.

Winter is Here

‘Game of Thrones’: seizoen 8

Tussen al dat tweeten door werken de acteurs ook nog hard aan het achtste en laatste seizoen van ‘Game of Thrones’. Het bestaat uit zes lange afleveringen en gaat in de eerste helft van 2018 in première. En in de tussentijd kun je je nog altijd bezighouden met de Kolonisten van Catan-editie van de serie.

Bron: Froot

07-11-2018 - Lesley