Entertainment

Donald Trump is nu officieel een pispaal voor honden

Om de afkeer te kanaliseren

Dat presidenten een standbeeld krijgen is niet zo uitzonderlijk, maar we vragen ons af of Donald Trump even verheugd als wij zal zijn wanneer hij zijn buste ziet. In Brooklyn (New York) doken plots beeldjes van onze geliefde Amerikaanse president op die speciaal bedoeld zijn als pispaal voor honden. 

Plassen over Donald Trump

De bustes zijn het werk van de kunstenaar Phil Gable, die onderdeel uitmaakt van het creatieve bureau Porcupine Armadillo. Gable heeft net als 99% van de wereldbevolking een afkeer van Donald Trump, maar in tegenstelling tot die 99% loopt hij er niet zomaar over te zeuren. Nee, hij doet iets met zijn afkeer.

Want, bedacht de man zich, waar hebben mensen nog een afkeer van? Van honden die hun pootje opheffen tegen alles wat maar een centimeter boven de grond uitsteekt.

Gables oplossing: een pispaal in de vorm van Donald Trump, om beide vormen van afkeer te kanaliseren.

Om honden extra te motiveren heeft hij de bustes besproeid met een middel dat gebruikt wordt om honden zindelijk te maken. Gable hoopt nu (en hij is daarin niet alleen) dat alle honden van New York City hun gevoeg doen over Trumps hoofd.

Na deze eerste bustes in Brooklyn wil de kunstenaar zijn beeldjes ook over de rest van de stad verspreiden. Op die manier kunnen alle hondeneigenaren in New York laten zien wat zij van de huidige president met zijn hondenmanieren vinden en hebben honden een veilige plek om te plassen zonder weggejaagd te worden. Zo is iedereen blij.

Bron: Froot

06-11-2018 - Jutta