Jutta
Jutta Stuff 16 jul 2019

5 draadloze oortjes waar je nog mee kunt sporten ook

Af en toe zet je je zinnen op een tof gadget en als dat ding nog nuttig is ook, is dat mooi meegenomen. Manners zet er graag een aantal voor je op een rijtje. Om cadeau te doen (aan je broertje, nadat jij het beu bent) of om voor jezelf te kopen. Deze week: 5 oerdegelijke draadloze oortjes die je niet storen tijdens je work-out. 

Zweetbestendige draadloze oortjes van Sony

Een instapmodel voor een lage prijs, de Sony WISP500B.CE7-oortjes. Dat wil echter niet zeggen dat deze draadloze oortjes basic zijn, want dankzij de ingebouwde microfoon kun je al tijdens het joggen naar de afhaalchinees bellen om je bestelling door te geven.

60 euro via Mediamarkt.

Powerbeats Pro

De nieuwe Beats-oordopjes zien er goed uit, zijn verrassend licht en produceren een rijk geluid. De meest indrukwekkende feature van dit stel is echter de bewegingssensor: haal een van de oordopjes uit je oor – als iemand je de weg vraagt op straat bijvoorbeeld – en ze pauzeren automatisch je muziek tot je ze terug indoet. Uiteraard zijn de dingen ook zweetresistent, en ze leveren tot negen uur luisterplezier.

powerbeats pro

250 euro.

Jaybird Run XT

De volledig waterdichte RunXT geeft je alle vrijheid tijdens het sporten. Een regenbui? Gewoon blijven gaan. Een plotse aanval van angstzweet als je je schoonmoeder voorbijrent? Geen probleem. In al je enthousiasme om te vertrekken per ongeluk in het zwembad van de buren gedonderd? Wat zou het.

De batterij gaat maar liefst 12 uur mee, en de draadloze oortjes zullen tijdens je wildste activiteiten niet uit je oren springen – dat schept mogelijkheden, nietwaar?

Jaybird Run xt draadloze oortjes

180 euro.

Sennheiser CX Sport

Klein, fijn en ultrasportief, dat zijn de Sennheiser CX Sport-oortjes. Het merk is gekend om z’n uitstekende hoofdtelefoons en deze draadloze oortjes zijn geen uitzondering. De CX SPORT kan met twee apparaten tegelijk verbonden worden, want eentje is geentje.

sennheiser cx sport draadloze oortjes

129 euro.

Bose SoundSport Free

Terwijl jij je jaar na jaar afsloofde in de fitness deed Bose hetzelfde in z’n ateliers. Dat leverde hen geen abs maar oortjes op en wel dit knappe paar dat perfect gebalanceerd geluid aflevert. Het meegeleverde etui is tegelijk ook de oplader, met vijftien minuutjes laden kun jij alweer 45 minuten verder sporten.

bose soundsport free draadloze oortjes

199 euro.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
5 draadloze oortjes waar je nog mee kunt sporten ook
Sluiten