Thomas
Thomas Entertainment 14 aug 2019

‘Arrogante’ Drake overladen met kritiek na het zetten van deze Beatles-tattoo

Niet voor het eerst in zijn carrière was Drake gisteren trending op Twitter. Niet omdat hij weer eens een record had verbroken of een concert had afgezegd, maar vanwege een nieuwe tattoo. De rapper liet de cover van het legendarische Beatles-album ‘Abby Road’ op zijn arm zetten, maar deed wel een kleine aanpassing. Rommelen met klassiekers wordt vaak niet gewaardeerd en ook Drake kreeg de volle laag voor zijn Beatles-tattoo.

De aanpassing is niet bepaald subtiel te noemen. Drake zette zichzelf namelijk letterlijk in hetzelfde rijtje als John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr en George Harrison. Sterker nog, hij zet zichzelf vóór het legendarische kwartet. Waarom is niet precies duidelijk, maar volgens fans is het niet alleen om het vijftigjarige jubileum van het album te vieren.

Is Drake groter dan The Beatles?

Boze tongen beweren dat de rapper uit Canada het gedaan heeft om te vieren dat hij de legendarische rockband is voorbijgestoken. The Beatles zijn namelijk al meerdere Billboard-ecords kwijtgeraakt aan de rapper. Met de Beatles-tattoo op zijn onderarm zou Drake willen laten zien dat hij de makers van vele legendarische nummers achter zich heeft gelaten. Dat schiet natuurlijk in het verkeerde keelgat van vele Beatles-fans en die melden zich massaal op Twitter.

Twitter gaat los op Beatles-tattoo van Drake

Veel fans vinden het niet terecht dat Drake zichzelf groter acht dan The Beatles. Ja, het klopt dat de Canadese rapper beter scoort de Billboard-charts, maar hoe is dat vijftig 50 jaar? The Beatles zijn vele jaren na hun grote successen nog steeds ongekend populair. Kan Drake over een halve eeuw hetzelfde zeggen?

Hoewel het pro-Beatles kamp op Twitter een stuk groter is, zijn er ook fans die het opnemen voor Drake. En eerlijk is eerlijk, onderstaande dame heeft ergens wel een punt.

Wist je trouwens dat Drake heel wat sampletjes heeft gejat uit muziek van anderen?

Complex

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
‘Arrogante’ Drake overladen met kritiek na het zetten van deze Beatles-tattoo
Sluiten