Redactie
Redactie Wheels 25 mrt 2020

Droom occasion: tweedehands Bentley Brooklands voor een scherpe prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een klassieke tweedehands Bentley Brooklands uit 1994 voor je klaar staan.

Tweedehands Bentley Brooklands uit 1994

Een uniek luxepaard rijden zonder dat je er de hoofdprijs voor betaalt? Die unieke kans ligt voor het oprapen. Check deze tweedehands Bentley Brooklands uit 1994. Dit is een van de laatste echte Britse (Vickers) Bentley’s die zijn vernoemd naar het eerste aangelegde circuit in Engeland, Brooklands.

Afbeelding: Witmer & Odijk

Deze occasion bood de rijder luxe en stijl. De tweedehands Bentley Brooklands ziet er nog steeds top uit. De klassieker uit 1994 heeft een schadevrije carrosserie met een unieke kleur lak, klassieke 15 inch lichtmetalen velgen en een grille die zou kunnen dienen als grillrooster op je barbecue.

Prachtig interieur en een dikke V8

Wanneer je de portieren van de tweedehands Bentley Brooklands opent, krijg je de neiging om je mooiste pak uit de kast te trekken en lekker te gaan cruisen. De tabakskleurige lederen stoelen in combinatie met het walnoothouten dashboard en zwart lederen stuur zorgen voor klassieke vibes. Hiernaast geniet je van stoelverwarming, een soepele automaat, elektrische ramen en climate control.

Onder de motorkap van de tweedehands Bentley Brooklands ligt een Britse Rolls-Royce V8 motor die over 300 pk beschikt. De motoren waren destijds zo ver doorontwikkeld dat ze nog steeds als zeer betrouwbaar te boek staan. Verwacht dus geen problemen. De aandrijving zorgt voor een zeer soepele rijervaring en een aangenaam geluid.

Afbeelding: Witmer & Odijk
Afbeelding: Witmer & Odijk
Afbeelding: Witmer & Odijk
Afbeelding: Witmer & Odijk
Afbeelding: Witmer & Odijk
Afbeelding: Witmer & Odijk

Puntgave occasion voor een aantrekkelijke prijs

Deze tweedehands Bentley Brooklands tik je voor de prijs van een gebruikte middenklasser op de kop. Je betaalt 19.950 euro voor de occasion. Interesse? Hij staat te koop bij Witmer & Odijk. Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Bentley Brooklands voor een scherpe prijs
Sluiten