Redactie
Redactie Wheels 11 feb 2020

Droom occasion: tweedehands BMW 5-Serie voor een scherpe prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag een tweedehands BMW 5-Serie met een M-sportpakket voor een scherpe prijs.

Tweedehands BMW 5-Serie 525d M-Pakket uit 2012

Een dikke BMW rijden is natuurlijk leuk, alleen zijn de prijzen niet altijd om blij van te worden. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing gevonden in de vorm van een nette occasion. Check deze puntgave en scherp geprijsde tweedehands BMW 5-Serie uit 2012.

Afbeelding: Breedveld Auto’s

Aan alles is te zien dat deze tweedehands BMW 5-Serie sportiever is dan zijn reguliere broertjes. Deze occasion is gebouwd op een sportonderstel en heeft daardoor een heerlijk sportieve uitstraling. Het scherpe design, de brute lichtmetalen velgen, dubbele uitlaat en geblindeerde ramen… Deze bak wil je rijden.

Sportief interieur en een krachtige diesel motor

Het M-Sport pakket maakt de tweedehands BMW 5-Serie niet alleen aan de buitenkant sportiever. Ook het interieur van de occasion heeft een fijne upgrade gekregen. De occasion heeft heerlijke comfort-sportstoelen, een M-Sport stuurwiel, luxe Alcantara-bekleding, een sportmodus en uitgebreid mediapakket.

Onder de motorkap van de occasion ligt een krachtige viercilinder dieselmotor met 211 pk. Hiermee is hij sneller dan je denkt. De tweedehands BMW 5-Serie sleurt je namelijk in 8,1 seconden naar de 100 kilometer per uur en heeft een topsnelheid van 225 kilometer per uur.

Afbeelding: Breedveld Auto’s

Afbeelding: Breedveld Auto’s

Afbeelding: Breedveld Auto’s

Afbeelding: Breedveld Auto’s

Afbeelding: Breedveld Auto’s

Afbeelding: Breedveld Auto’s

Veel occasion voor een scherpe prijs

De tweedehands BMW 5-Serie heeft al de nodige kilometers (197.508) gemaakt. Maar aangezien het een diesel is en de auto in perfecte staat verkeert, kan hij nog jaren mee. Je betaalt dan ook helemaal niet zo veel voor de rijk aangeklede 5-Serie occasion. Hij staat te koop voor 16.950 euro. Interesse? Hij staat te koop bij Breedveld Auto’s. Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands BMW 5-Serie voor een scherpe prijs
Sluiten