Redactie
Redactie Uncategorized 19 jun 2020

Droom-occasion: tweedehands Porsche Panamera 4.8 GTS uit 2014

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een stijlvolle tweedehands Porsche Panamera voor je klaar staan.

Tweedehands Porsche Panamera 4.8 GTS uit 2014

Een uitzonderlijk stijlvolle sportauto met een zakelijke uitstraling en een goede dosis sportiviteit. Deze tweedehands Porsche Panamera 4.8 GTS uit 2014 heeft het allemaal. De occasion ziet er flitsend uit, heeft een sportief interieur en een performance die voldoende adrenaline opwekt.

Afbeelding: Triple & Crown

De tweedehands Porsche Panamera 4.8 GTS is heeft een zeer stijlvol en gestroomlijnd design, waardoor hij bijzonder veel op een luxe coupé lijkt. Om het nog mooier te maken is de bolide voorzien van luxe lichtmetalen velgen met rode remschijven, vier vuistdikke uitlaten en geblindeerde ramen. Deze occasion is een stijlicoon op wielen.

Fijne opties en een verbluffende performance

Het interieur van de tweedehands Porsche Panamera 4.8 GTS zit vol opties waar je als autoliefhebber blij van wordt. Luxe lederen sportstoelen, een sportstuur, een stijlvolle pook, Bose-geluid, gave klokken en een uitgebreid mediasysteem. Hier zit alles op en aan.

Onder de motorkap van de tweedehands Porsche Panamera 4.8 GTS ligt een volgeladen V8 met een vermogen van 441 pk. Bij het indrukken van het gaspedaal snelt de occasion in 4,4 seconden naar de 100 kilometer per uur. Mocht je echt willen, dan kun je een topsnelheid van 288 kilometer per uur aantikken. Doe dat maar tijdens een dagje op het circuit.

Afbeelding: Triple & Crown
Afbeelding: Triple & Crown
Afbeelding: Triple & Crown
Afbeelding: Triple & Crown
Afbeelding: Triple & Crown
Afbeelding: Triple & Crown

Zo’n occasion mag wat kosten

De tweedehands Porsche Panamera 4.8 GTS staat te koop voor 54.950 euro (of 863 euro per maand), aan jou om even goed te onderhandelen. Interesse in de occasion? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom-occasion: tweedehands Porsche Panamera 4.8 GTS uit 2014
Sluiten