Redactie
Redactie Wheels 10 feb 2020

Droom occasion: tweedehands Volvo V90 Cross Country in perfecte staat

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden. Vandaag hebben we een robuuste tweedehands Volvo V90 Cross Country voor je klaar staan.

Tweedehands Volvo V90 Cross Country 2.0 D4 uit 2017

Een robuuste stationwagen die jou en je gezin overal doorheen sleept. Zo’n occasion hebben we vandaag voor je gevonden. Check deze tweedehands Volvo V90 Cross Country uit 2017. Een stijlvolle en natuurlijk veilige auto voor de hele familie.

Afbeelding: Auto Haarhuis

Het Zweedse automerk maakt al sinds jaar en dag auto’s die uitblinken op het gebied van veiligheid en techniek. Ook de designs zijn meestal vooruitstrevend en toch ook tijdloos. Deze tweedehands Volvo V90 Cross Country is wat dat betreft een echte Volvo. Een sereen design, 18 inch lichtmetalen velgen, getint glas, een lekker kleurtje, enorme grille en Cross Country details. Top.

Veel veilige opties en 191 pk

Zoals gezegd zit de occasion vol veilige en comfortabele opties. Zo heeft de tweedehands Volvo V90 Cross Country met leder bekleden stoelen en stuur, schakelflippers en een comfortabele automaat. Voor extra veiligheid beschikt de occasion over Autonomous Emergency Braking, een uitwijkassistent, Brake Assist System en nog veel Zweedse foefjes voor een save drive.

Onder de motorkap van de tweedehands Volvo V90 Cross Country ligt een viercilinder motor met een vermogen van 191 pk. Dit zorgt voor een comfortabele rijervaring. De occasion zit in 8 seconden op de 100 kilometer per uur. Het is niet de allersnelste, maar je kunt hiermee heerlijk over de snelweg cruisen.

Afbeelding: Auto Haarhuis

Afbeelding: Auto Haarhuis

Afbeelding: Auto Haarhuis

Afbeelding: Auto Haarhuis

Afbeelding: Auto Haarhuis

Afbeelding: Auto Haarhuis

Dan nog de prijs

De tweedehands Volvo V90 Cross Country staat te koop voor 44.800 euro (of 354 euro per maand) en reken maar dat je met deze occasion jaren vooruit kunt. De auto verkeert in perfecte staat en heeft nog maar 62.000 kilometer op de teller. Interesse? Hij staat te koop bij Auto Haarhuis, meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: tweedehands Volvo V90 Cross Country in perfecte staat
Sluiten