Noah
Noah Entertainment 21 jan 2020

Disney heeft Ed Sheerans cameo in ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ onthuld

Het is ondertussen een traditie geworden: Lucasfilm geeft voor elke nieuwe ‘Star Wars’-film beroemdheden een cameo. Zo zaten Bond-acteur Daniel Craig en de Britse prinsen Harry en William bijvoorbeeld onherkenbaar in ‘Star Wars: The Force Awakens’.

‘Star Wars: The Rise of Skywalker’

Eind 2018 deden al geruchten de ronde dat Ed Sheeran in ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ zou zitten. Misschien zijn wij blind geweest, maar we hebben de zanger niet kunnen spotten in de afsluiter van de Skywalker Saga.

Dat is ergens maar goed ook, gezien de cameo van Ed Sheeran in ‘Game of Thrones’ op zijn zachtst gezegd lichtelijk storend was. Dan zit je als kijker helemaal in een fantasiewereld, en word je opeens wakker geschud door het glimlachende gezicht van een popster.

Ed Sheeran en andere cameo’s onthuld

Geruchten wezen erop dat Ed Sheeran een Stormtrooper zou spelen, en daarmee onherkenbaar zou zijn. Dat tweede klopt, maar Sheeran speelde geen soldaat. Het officiële ‘Star Wars’-account op Twitter heeft namelijk bekendgemaakt welke cameo de 28-jarige zanger had.

De Brit speelde een lid van de Resistance, een alien. Daardoor was Sheeran totaal onherkenbaar. Sterker nog, de alien heeft niet eens een naam. Hetzelfde Twitter-account maakte meer cameo’s bekend, inclusief de namen van de personages.

Dit is dus Ed Sheeran (Foto: Lucasfilm)

Zo speelde Radiohead-producent Nigel Godrich een Stormtrooper en was John Williams te zien als Oma Tres, een barman. Ook vloog Wedge Antilles, een oud maatje van Luke Skywalker, op bejaarde leeftijd alsnog mee met de Resistance. Je kunt het complete lijstje hier checken.

Ook leuk: Lightsaber: fans bouwen ‘s werelds eerste protosaber uit ‘Star Wars’

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Disney heeft Ed Sheerans cameo in ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ onthuld
Sluiten