Lesley
Lesley Entertainment 3 mei 2019

Raad het einde van ‘Game of Thrones’ en win een trip naar Kroatië

Je bent waarschijnlijk nog maar net bekomen van de epische derde ‘Game of Thrones’-aflevering en de vierde zit er alweer aan te komen. Nog drie episodes en het doek valt voorgoed over deze fantastische reeks. Heb jij een theorie over het einde waarvan je vermoedt dat ‘ie nog eens zou kunnen kloppen ook? Doe dan snel mee met deze wedstrijd, want je kunt er een trip naar Kroatië mee winnen.

Wie belandt er op de Iron Throne?

Kun jij voorspellen hoe ‘Game of Thrones’ afloopt en blijkt dat nog te kloppen ook? Dan maak je kans op een vakantie in Kroatië – als je meedoet aan de wedstrijd natuurlijk. Eenmaal ter plekke kun je rekenen op een verblijf in vijfsterrenhotels, waarvan drie nachten in Split en vier in Dubrovnik.

game of thrones kroatië

Het uitje is enkel voor échte fans, want je wordt meegenomen naar de filmlocaties van de reeks waar een Engels-sprekende gids je van alle details voorziet, er wordt een speedboat-trip naar de idyllische eilanden Hvar en Vis geregeld én je kunt rekenen op privé-transfers.

Zeven dagen moet je dus blokkeren in je agenda (in oktober!) en tijdens die zeven dagen word je meegenomen naar King’s Landing, Qarth, Braavos, Meereen en de Westeros Riverlands. Het enige wat niet voor jou wordt betaald zijn vliegtickets, maar die prijzen vallen doorgaans erg mee voor een trip naar Kroatië.

game of thrones kroatië

Dus … Zal Jon Snow zijn hart of zijn geboorterecht volgen of moet hij die keuze helemaal niet maken en overwint Cersei Lannister iedereen? Zet je theorie op papier en stuur ‘m in voor het einde van dit weekend. Oh enne … bonuspunten voor creativiteit want als niemand het juiste einde voorspelt, zal de touroperator haar favoriete voorspelling kiezen.

Nog wat inlevingsvermogen nodig? Hier check je welk ‘Game of Thrones’-personage jij bent.

Quiz: welk legendarisch ‘Game of Thrones’-personage ben jij?

Bron: Lonely Planet

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Raad het einde van ‘Game of Thrones’ en win een trip naar Kroatië
Sluiten