Marlon
Marlon Bikes 18 jan 2020

De elektrische motor Denzel Truvor is een parel van een scrambler

Naast brullende motoren rijden we op zijn tijd ook al eens graag met een elektrische motor, maar dan wel een bijzondere. Deze Denzel Truvor Scrambler is zo’n geval. De e-bike daagt je offroad en op de weg uit om tot het uiterste te gaan.

Denzel Truvor Scrambler

De Denzel Truvor is een scrambler in hart en nieren. De elektrische motor heeft een minimalistisch design met de accu als middelpunt. Klassieke scrambler-onderdelen maken zijn vintage look compleet. Het bijzondere aan de e-bike is dat het chassis is gemaakt van het sterke koolstofvezel, waardoor het gewicht van de elektrische motor tussen de 65 en 75 kilo ligt. Dit maakt de motor zeer licht van gewicht en uiterst wendbaar.

Afbeelding: Eastgem

Sterke elektrische motor die ieder terrein aankan

De Denzel Truvor Scrambler wordt aangedreven door een sterke motor, die een topsnelheid kan bereiken tussen de 85 en 100 kilometer per uur. De actieradius van de robuuste elektrische motor ligt op een keurige 120 kilometer. Je kunt je dus met een gerust hart uitleven op elk terrein. Je kunt ‘m in motard- of crossversie krijgen. Van bospaden tot de openbare weg, deze e-bike levert je veel plezier op.

Afbeelding: Eastgem

Wil jij ook met deze Denzel Truvor Scrambler rijden? Weet dan dat je de elektrische motor alvast vooraf kunt bestellen, met een aanbetaling van vijfhonderd dollar. De adviesprijs van de motor ligt rond de vierduizend dollar, maar je krijgt dertig procent korting als je de e-bike vooruit bestelt. Hij is te verkrijgen in drie kleuren: zwart, wit en geel. De productie start in april. Meer informatie vind je hier.

Afbeelding: Eastgem
Afbeelding: Eastgem
Afbeelding: Eastgem
Afbeelding: Eastgem

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
De elektrische motor Denzel Truvor is een parel van een scrambler
Sluiten