Food & Drinks 19 feb 2018 Lesley

Espressogin: het beste van twee werelden

Tijdens de week leef je op koffie, tijdens het weekend mag het met een gin-tonic al eens wat meer zijn. Deze espressogin combineert het beste van beide werelden.

Toegegeven: op het eerste zicht lijkt het een beetje vreemd om twee van je favoriete drankjes te combineren. Aan de andere kant zou je de eerste niet zijn die zijn kopje koffie aanvult met een scheut whiskey, wodka of cognac. Volgens de kenners zou de geur van koffie goed samengaan met de bitterheid van de tonic en de kruiden in de gin. De combinatie wordt ook weleens Turbo G&T genoemd.

espresso gin

Espressogin

Bespaar je de moeite van ‘m zelf te maken en haal gewoon deze espressogin van in huis, die beide drankjes al voor jou in één fles heeft gegoten. De espresso gin is een limited edition die gemaakt wordt door Poetic LicenseZelf omschrijven ze het goedje als een gin met de geur van versgemalen koffie en een citrus- en jeneverbessmaak. Hoe de smaak van de koffie dan naar boven komt? Simpel: “All the depth, darkness and intensity you’d expect from an espresso, but not bitter.” Is het al weekend?

Reageer op artikel:
Espressogin: het beste van twee werelden
Sluiten