Style

Eén ding staat vast: Ezra Miller is niet bang om op te vallen

Zijn meest indrukwekkende première-outfits

Mannen en stijl: het blijft een fascinerende combinatie. Sommigen hebben het in overvloed, anderen kijken angstvallig op als je met modetermen begint te gooien. De ene speelt op safe en gaat voor veilige opties, voor de andere kan het niet kleurrijk genoeg zijn. Acteur Ezra Miller behoort duidelijk tot de tweede categorie. 

Ezra Miller

Waar je Miller van moet kennen? Hij speelt Credence Barebone in de ‘Fantastic Beasts’-filmreeks en op de première van de tweede film in de reeks bewees hij een, euh, eerder apart stijlgevoel te hebben.

Zijn outfits zijn misschien een tikje te gewaagd voor het dagelijks leven, maar als je er rekening mee houdt dat de beste man op perstournee is voor een film over tovenaars en magische wezens zijn zijn keuzes best amusant.

Millers looks

Een opvallende kraag, een brilletje met roze glazen waar de gemiddelde hipster een moord voor zou begaan, en iets wat lijkt op geel plastic. Meer heeft Miller niet nodig om de show te stelen.

ezra miller

Een zilveren jas waar menig tovenaar uit de film jaloers op zou zijn? Trekt ‘ie wel even aan. Gewoon combineren met een opvallende gele sjaal voor nog meer drama.

ezra miller

Moet er nog patchwork zijn? Dat is wat deze look lijkt te schreeuwen. Verder vallen ons nog wel een paar dingen op, cowboy Miller: die high waisted broek, die gigantische strik rond je nek en, nu ja, al. dat. patchwork. Dit is geen crime of Grindelwald, dit is een crime against humanity. 

ezra miller

Niet voor de ‘Fantastic Beasts’-première, wel op Comic Con, waar het – toegegeven – oké is om er ietwat speciaal bij te lopen. Dat moet ook Miller gedacht hebben, en hij kwam als Toadette.

ezra miller

Hallo ‘Maleficent’. Heeft de acteur zich van première vergist. Dit lijkt eerder iets voor een Disney-slechterik.

ezra miller

Save the best for last, want op de première in Londen kwam Miller als … Hedwig. En alsof dat nog niet legendarisch genoeg is, schreef hij de ‘Avada Kedavra’-vloek in kleine letters op zijn hand, tekende hij een kleine uil op zijn vinger én staat er ‘Dumbledore’s Army, Still Recruiting’ op zijn schoenen geschreven. Kunnen we die ergens bestellen?

ezra miller

Of je de looks van de acteur nu stante pede moet gaan kopiëren? Dat niet per se. Wat je wel van ‘m kunt leren? Toon wat meer lef. Durf. Zonder dat je je in een uil hoeft te verkleden weliswaar. Wie dat ook goed heeft begrepen? Nicolas Cage.

22-11-2018 - Lesley