Sander
Sander Stuff 12 mrt 2019

5 fitnessaccessoires die je scoort op AliExpress

De algemene opvatting over AliExpress is dat je er vooral brol vindt en dat gaan wij niet tegenspreken. Maar goed, voor de prijs moet je het niet laten en soms vind je er iets dat toch de moeite is. Deze vijf fitnessaccessoires bijvoorbeeld.

FervorFOX Gymnastiekringen

Hoe eenvoudig ze er ook mogen uitzien, gymnastiekringen zijn een van de meest veelzijdige, handige en effectieve tools voor een beestachtige work-out. Iedereen, van competitieve powerlifters tot mensen die gewoon fit willen blijven, kan profiteren van oefeningen aan de ringen. Jij tilt zo je eigen gewicht, maar je hebt nog wel iets nodig om deze gymnastiekringen aan op te hangen. Ze kosten 21 euro.

5 fitnessaccessoires die je scoort op AliExpress

Bodybuilding-koord

Heb je er wel eens bij stilgestaan hoe goor de touwen zijn waarmee jij je triceps een opdonder geeft? Vanaf nu neem je gewoon je eigen touw mee, en dit exemplaar kost je zestien euro. 

5 fitnessaccessoires die je scoort op AliExpress

Jusenda Anti-Slip Tip

Is het een foamroller? Zijn het zwembandjes voor jongens met ziekelijk dunne armpjes? Twee keer fout, dit zijn gripverbreders die je gebruikt om je grip strength te verbeteren en gericht je onderarmen te trainen. Ze kosten je zo’n negen euro en ze zijn er ook in het roze, mocht je dat liever willen.

fitnessaccessoires AliExpress

ZTTY Bokshandschoenen

Als je nog wat aan je boksstijl moet werken doe je dat met dit paar bokshandschoenen al wel in stijl. Voor minder dan twintig euro deel je hiermee klappen uit.

fitnessaccessoires AliExpress

LCQPTW Punching Ball

Onderstaand object is een punching ball. Hoe dat werkt? Je doet de band om je hoofd (nu al leuk) met het balletje aan de kant van je neus. En dan ga je tegen het balletje rammen. Entertainment gegarandeerd, zowel voor jezelf als voor eventuele toeschouwers. Afhankelijk van het model betaal je er één tot drie euro voor.

fitnessaccessoires AliExpress

Je weet wat ze zeggen hé: een beter lijf begint bij een fijn Chinees bedrijf.

Meer moois op AliExpress

Op AliExpress kun je natuurlijk nog veel meer moois vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een toffe (en goedkope) speaker? Wij hebben er alvast vijf voor je geselecteerd.

5 AliExpress-speakers met een prijs die als muziek in de oren klinkt

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
5 fitnessaccessoires die je scoort op AliExpress
Sluiten