Jelle
Jelle Entertainment 24 apr 2019

‘Fortnite’ krijgt een ‘Avengers: Endgame’-crossover

Het zal je vast niet ontgaan zijn: deze week verschijnt ‘Avengers: Endgame’ en krijgen we eindelijk te weten wat er gebeurt in de langlopende serie. De hype rond de film is enorm hoog en dan is het niet heel erg gek dat andere merken er een graantje van mee willen pikken. Zo krijgt ‘Fortnite’ een ‘Avengers: Endgame’-crossover-evenement.

‘Fortnite’ meets ‘Avengers: Endgame’

Echt heel erg veel weten we nog niet over de samenwerking tussen ‘Fortnite’ en ‘Avengers: Endgame’. Wel heeft de maker van ‘Fortnite’ een tweet gepost waarin hij het het evenement aankondigt:

Het ziet er naar uit dat de update op 25 april wordt uitgebracht en dat je in de game verschillende skins van diverse personages kunt verwachten. Op de foto zien we een personage met het welbekende schild van Captain America. De kans is groot dat dat slechts één voorbeeld is. Hoe je de skins krijgt, is nog maar de vraag. Wellicht zul je er een aparte pas voor moeten kopen, want de makers van de game houden wel van geld.

Het is overigens niet voor het eerst dat de werelden van ‘Avengers’ en ‘Fortnite’ elkaar vinden. Vorig jaar was er al een samenwerking – toen kon je met Thanos spelen in een speciale modus. Thanos was daarbij enorm krachtig en zeer gevaarlijk, maar door goed samen te werken kon je hem wel verslaan.

De kans is groot dat we de aankomende dagen nog een paar teasers voorgeschoteld krijgen, om zo de hype van de update naar een nog hoger niveau te tillen.

Ben je intussen al helemaal klaar met ‘Fortnite’? Dan is ‘Apex Legends’ misschien wel iets voor jou.

Bron: Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
‘Fortnite’ krijgt een ‘Avengers: Endgame’-crossover
Sluiten