Jutta
Jutta Style 25 dec 2019

Het lelijke kerstpak dat je écht alleen met Kerstmis kunt dragen op het werk

Succes komt niet zomaar aanwaaien en die loonsverhoging krijg je niet omdat je altijd vriendelijk naar de baas lacht. Werken zul je! Om het leed te verzachten schotelt Manners je wekelijks een tip voor die je carrière vooruit kan helpen. Dat doen we op maandag, zo kom je meteen op stoom voor een productieve werkweek. 

Een korte week weliswaar, want Kerstmis is hier en dan moeten de meeste mensen dus niet werken. De kans is dan ook klein dat je afspraken met klanten hebt en bovendien zijn veel collega’s er een paar dagen tussenuit … het ideale moment om dat foute kerstpak uit de kast te halen.

Het foute kerstpak voor lolbroeken

Een chic diner, een sollicitatie of een belangrijke meeting zijn alledrie géén goede momenten om kerstpak te dragen. Normaliter schotelen wij je dan stijlvolle outfits voor die wél kunnen, maar vandaag geven we je liever een voorbeeld van een paar schaamteloos lelijke kerstpakken, die erg geschikt zijn als je op Kerstmis moet werken en de boel een beetje wilt opvrolijken.

fout kerstpak fout kerstpak fout kerstpak

Bovenstaande outfits zijn niet bepaald verfijnd en ze overtreden genadeloos alle regels van stijl. Tijdens de feestdagen wordt dit echter volledig gedoogd en hanteren sommige mensen de ‘hoe gekker hoe beter’-regel. En dan kun je er maar beter eens goed over gaan!

fout kerstpak

Het kerstpak is verkrijgbaar in drie compleet stijlloze varianten, met kerstbomen, sneeuwmannen en herten. Met name de herten zijn dit seizoen helemaal je-van-het. Voor een kleine 75 euro kun je er hier eentje bestellen om de donkere dagen feestelijk door te komen. Mag het wél stijlvol? Dan moet je deze tips lezen.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Het lelijke kerstpak dat je écht alleen met Kerstmis kunt dragen op het werk
Sluiten