Surinde
Surinde Life 10 mrt 2019

De meest gemaakte fouten tijdens een eerste date

Spannend! Vanavond is het zover, je hebt die eerste date met dat meisje waar je al weken aan denkt. Je hebt de perfect date geregeld, je beste outfit aan en je bent helemaal in de mood om deze date te doen slagen. Nu moet jij je enkel nog goed gedragen tijdens de date en dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Mannen maken nog steeds dezelfde fouten op hun eerste date, maar met deze tips ben je zeker dat er een tweede date komt.

fouten eerste date

Maak van je eerste date geen therapiesessie

Op een eerste date is het niet meer dan normaal dat je op zoek gaat naar wederzijdse interesses of andere overeenkomsten. Hou de thema’s wel beperkt tot hobby’s, kwaliteiten en andere leuke activiteiten. Je kan geen goede band creëren door liefdesverdriet uit het verleden de delen. Natuurlijk is jullie date- en relatieverleden een onderwerp dat besproken moet worden, maar hou het tijdens een eerste date kort. Er zijn zo veel leuke onderwerpen waar jullie het wel kunnen over hebben.

Gênante stiltes vs een spraakwaterval

Ongemakkelijke stiltes: we krijgen er allemaal de kriebels van, maar toch hebben deze stiltes een functie. Zo’n stilte geeft de ander een kans om na te denken en zelf een invulling aan het gesprek te geven. Het is niet de bedoeling dat jij heel de tijd aan het woord bent, dat is allesbehalve leuk voor jouw date. Vlotte babbels zijn dus essentieel voor een geslaagde date, maar vind het juiste evenwicht.

Twintig vragen die een echt gesprek op gang krijgen tijdens een date

Te hard je best willen doen

Zoals we al zeiden is het belangrijk dat je je als een gentleman gedraagt tijdens een date, maar don’t go over the top. Je wilt natuurlijk een goede indruk nalaten op je date, maar door te hard je best te doen zorg je net voor het tegenovergestelde. Doe dingen enkel als jij je er goed bij voelt en niet alleen om je date te imponeren.

Geen idee waar je heen kan voor je eerste date? Wij weten raad.

Seks op de eerste date: een goed idee of beter even wachten?

Bron: Man Man

Reageer op artikel:
De meest gemaakte fouten tijdens een eerste date
Sluiten