Jutta
Jutta Stuff 8 mei 2019

Gadgetnieuws: een draagbare pizzaoven en een salontafelkoelkast

Onze gadgetman kent zijn weg in technologieland en gidst jou daar graag doorheen. Wekelijks tipt hij de tofste gadgets en nieuwste ontwikkelingen op Manners.be, wie liever sneller dan het licht geüpdatet wordt luistert op woensdagavond het best naar radio NRJ. Daar vertelt Benjamin deze week over een draagbare pizzaoven, een salontafelkoelkast en een brouwapparaat voor thuis. 

Salontafelkoelkast

Niets leuker dan voetbal kijken met je vrienden of Netflix-series met je vriendin. Maar er is een probleem: je moet altijd maar weer naar de koelkast rennen voor een nieuw pintje. Mocht dat ook het belangrijkste probleem zijn in jouw leven, dan tippen wij de salontafelkoelkast van Sobro. Dat is – verrassing – een salontafel en een koelkast in een. Je kunt er overigens ook je laptop en smartphone opladen aan de tafel. Voor dat alles betaal je zo’n 1160 euro.

Draagbare pizzaoven

Hou je van het buitenleven, dan is er één ding dat minstens zo belangrijk is als mooi weer: eten. Nu kun je uiteraard elke avond lekker ouderwets gaan grillen op de barbecue, maar een beetje variatie kan natuurlijk geen kwaad. Voor de echte bourgondiërs die het buitenleven willen combineren met een stuk ongekend comfort is er de portable pizzaoven.

Ooni Koda voegt met hun oven een extra dimensie toe aan de kunst van het genieten. Binnen vijftien minuten is de oven volledig op temperatuur en geniet je van een overheerlijke, vers gebakken pizza. Overigens is pizza niet het enige wat je met deze oven kunt bereiden, ook vlees en vis staan zo op tafel.

De oven is bijzonder compact en neemt in ingeklapte vorm weinig ruimte in waardoor het de ideale reisgenoot is. Het is een kwestie van uitklappen, het stenen bakboord plaatsen en het geheel aansluiten op de gastank. Je bestelt ’m op Amazon voor slechts 299 dollar.

PicoStill Home Distiller

De thuistap kenden we al, maar nu bestaat ook de mogelijkheid om je woonkamer te veranderen in een semiprofessionele brouwerij. De PicoStill Home Distiller is een apparaat om al je drankjes zelf te brouwen. Gewoon thuis in de woonkamer, de garage of desnoods je slaapkamer.

Zo kun je naar hartenlust experimenteren met nieuwe smaken en combinaties. Naast het gebruiksgemak bieden de jongens van Picobrew ook kant-en-klare kits om er direct mee aan de slag te gaan. Het apparaat geeft een professionele uitstraling aan je keuken, het gepolijste koperen systeem en het doorzichtige glas wekken de indruk dat je iets unieks en verbazingwekkends maakt voor iedereen die een kijkje komt nemen.

De technologie erachter maakt het brouwen kinderspel met een goede temperatuurregeling. Het systeem oogt betrouwbaar en zorgt ervoor dat als je het eenmaal onder de knie hebt, het maken van je favoriete drank waarschijnlijk je nieuwe hobby zal worden. Dat is alleen geen goedkope hobby, want de PicoStill kost je dik 500 dollar.

Meer gadgets?

Luister je liever naar Benjamin op radio NRJ? Dat kan elke woensdagavond tijdens de avondshow van de immer sympathieke Valerie Wynants.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Gadgetnieuws: een draagbare pizzaoven en een salontafelkoelkast
Sluiten