Lesley
Lesley Stuff 24 apr 2019

Gadgetnieuws: de Galaxy Fold wordt uitgesteld en het dunste iPhone-hoesje ter wereld is nu ook transparant

Onze gadgetman kent zijn weg in technologieland en gidst jou daar graag doorheen. Wekelijks tipt hij de tofste gadgets en nieuwste ontwikkelingen op Manners.be, wie liever sneller dan het licht geüpdatet wordt luistert op woensdagavond het best naar radio NRJ. Daar vertelt Benjamin deze week over Samsungs Galaxy Fold die (helaas) op de lange baan wordt geschoven, transparante iPhone-hoesjes en … het inplannen van mails. 

Samsung stelt Galaxy Fold uit voor onbepaalde tijd

De recensie-exemplaren waren al de deur uit en de toekomst zag er rooskleurig uit voor Samsungs Galaxy Fold. Tot … er reacties kwamen op het wel érg hoge prijskaartje van de telefoon en sommige van de exemplaren al na 48 uur de geest gaven.

Het probleem kon niet in een-twee-drie worden opgelost en Samsung besloot de release van de Galaxy Fold voor onbepaalde tijd uit te stellen. Binnen een paar weken zouden ze met een nieuwe datum komen. Intussen werken ze hard aan een oplossing: ten eerste gaan ze uitzoeken of het scherm steviger gemaakt kan worden, waardoor het niet snel kapot gaat. Daarnaast maakt de smartphone gebruik van een protective layer. Gevoelsmatig wil je die ervan af trekken, maar dat moet juist niet. Het bedrijf wil dat nog duidelijker gaan maken.

Onzichtbaar iPhone-hoesje

Nieuws van bij ons, want het Belgische merk Gustaav vult zijn aanbod aan met onzichtbare iPhone-hoesjes: flinterdun en speciaal ontworpen om het design van je iPhone te behouden zonder in te boeten op bescherming tegen krassen en deuken. Met slechts 0,35 mm is het hoesje het dunste dat er bestaat.

Vind jij je iPhone ook te mooi om te verstoppen? De hoesjes zijn beschikbaar vanaf iPhone 7 tot iPhone X en je kunt kiezen uit transparant, gitzwart, matzwart of mat transparant. Ze kosten met hun 17,95 euro gelukkig heel wat minder dan je nieuwe iPhone.

transparant iphone hoesje

Gmail: mails inplannen

Efficiënter en sneller te werk gaan? Daar helpt Gmail je graag een handje mee. Binnenkort kun je volgens Digital Trends met Google’s mailbox namelijk ook mailtjes inplannen dankzij de ‘Schedule Send’-optie. Op die manier kun je bijvoorbeeld rekening houden met verlofdagen, andere werktijden van collega’s of afwijkende kantooruren.

Meer gadgets?

Luister je liever naar Benjamin op radio NRJ? Dat kan elke woensdagavond tijdens de avondshow van de immer sympathieke Valerie Wynants. Dit had Benjamin vorige keer te vertellen.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Gadgetnieuws: de Galaxy Fold wordt uitgesteld en het dunste iPhone-hoesje ter wereld is nu ook transparant
Sluiten