5 gadgets die de Sint brengt voor je neefje (maar die jij ook wilt)

Je mag ze vast eens 'lenen'

Af en toe zet je je zinnen op een tof gadget en als dat ding nog nuttig is ook, is dat mooi meegenomen. Manners zet er graag een aantal voor je op een rijtje. Om cadeau te doen (aan je broertje, nadat jij het beu bent) of om voor jezelf te kopen. Deze week: vijf gadgets die bedoeld zijn voor je neefje of broertje, maar die jij met plezier ook even ‘leent’. 

1. ‘Mario Kart’-raceauto’s

Uren bracht je vroeger door op je Wii en niemand kon jouw racewagen verslaan. Als je de échte variant van de racewagens koopt, haal je je neefje eens weg van voor zijn computer en kun jij tonen dat je ook in het echt leven de koning van de baan (nu ja, keukenvloer) bent.

gadgets kinderen volwassenen

2. Sneeuwballenmachine

De kans is klein dat er in België genoeg sneeuw valt op überhaupt handmatig een sneeuwbal mee te kunnen rollen, maar we nemen deze machine graag mee op wintersport.

gadgets kinderen volwassenen

3. Tipsy Jenga

Toegegeven: met je neefje laat je het drankspel best achterwege, maar dit is een typisch gevalletje ‘leuk met mijn neefje, nog leuker met mijn maten’. Op elk blokje staat een opdracht en zelfs de grootste bouwmeester laat de toren na een paar shots wel wankelen.

gadgets kinderen volwassenen

4. Een next-level papieren vliegtuigje

Je vertrekt vanuit het ouderwetse papieren vliegtuigje, gooit er een hi-tech sausje over dankzij een smartphone applicatie … et voilà: de Power Up 3.0. Met je smartphone krijg je eindelijk de volledige controle over het vliegtuigje. Geloof ons: deze wil je niet eens delen met je neefje.

gadgets kinderen volwassenen

5. LEGO voor volwassenen

Nu willen we niet beweren dat die sets die je stiekem op zolder bewaart niet óók geschikt zijn voor volwassenen, maar deze is toch nog wel van een ander niveau. Met deze LEGO BOOST Creative-gereedschapskist bouw je allerlei intereactieve, gemotoriseerde robots, zoals bijvoorbeeld de pratende Vernie. Via de app codeer je je creatie op een gemakkelijke manier.

gadgets kinderen volwassenen

Meer gadgets?

13-11-2018 - Lesley