Jutta
Jutta Stuff 10 apr 2019

Gadgetnieuws: dit dingetje helpt tegen zweetvoeten

Onze gadgetman kent zijn weg in technologieland en gidst jou daar graag doorheen. Wekelijks tipt hij de tofste gadgets en nieuwste ontwikkelingen op Manners.be, wie liever sneller dan het licht geüpdatet wordt luistert op woensdagavond het best naar radio NRJ. Daar vertelt Benjamin deze week over zweetvoeten en hoe je daar vanaf komt. 

Elektrische schoendroger helpt tegen zweetvoeten

Op AliExpress vind je allerlei spullen, waaronder dus deze schoendroger. Met lucht van ongeveer 40°C blaast hij je bezwete schoenen weer droog. De tijd hangt af van wat voor schoenen het zijn. Zo is twintig minuten genoeg voor sportschoenen en hebben leren schoenen genoeg aan vijftien minuutjes.

schoendroger tegen zweetvoeten schoendroger tegen zweetvoeten

Alleen drogen helpt echter niet genoeg om de geur helemaal weg te halen en om de bacteriën te doden. Daarom is het apparaat ook meteen uitgerust met UV-verlichting, die de boel binnenin meteen steriliseert. Je kunt het handige apparaat bij AliExpress scoren voor 17,97 euro en dat is op zich niet zoveel om van vervelende geurtjes af te komen.

XGIMI MoGo Pro smart projector

Als het je droom is om een draagbare bioscoop te bezitten kun je de XGIMI MoGo Pro smart projector overwegen. Het systeem is volledig compatibel met Android en stelt je in staat om via Google assistant je huiskamer om te toveren in een volwaardige bioscoop. De high-definition projector is compact, maar is in staat om 1080p-afbeeldingen op elk oppervlak te projecteren en je een ultieme multimedia ervaring te geven.

Ook aan het geluid is gedacht. De projector is voorzien van topkwaliteit-speakers van Harman Kardon voor een perfecte geluidsweergave. De veelzijdigheid van de camera wordt pas duidelijk bij een nadere inspectie. Zo heeft het ding de mogelijkheid om automatisch scherp te stellen, kan het beeld automatisch aanpassen aan de juiste projectiehoek en kan het met een volle batterij voor drie uur audiovisueel plezier zorgen. De funding voor het project loopt via IndieGoGo waar je er eentje bestelt voor slechts 379 dollar.

Meer gadgets?

Luister je liever naar Benjamin op radio NRJ? Dat kan elke woensdagavond tijdens de avondshow van de immer sympathieke Valerie Wynants. Dit had Benjamin vorige keer te vertellen.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Gadgetnieuws: dit dingetje helpt tegen zweetvoeten
Sluiten