5x gadgets voor mannen die nog boeken lezen

Boekenwormen opgelet

Af en toe zet je je zinnen op een tof gadget en als dat ding nog nuttig is ook, is dat mooi meegenomen. Manners zet er graag een aantal voor je op een rijtje. Om cadeau te doen (aan je broertje, nadat jij het beu bent) of om voor jezelf te kopen. Deze week: vijf gadgets voor de mannen die nog niet gezwicht zijn voor een e-reader en hun boeken nog ouderwets meezeulen. 

1. Leeslamp én bladwijzer

Elke lezer heeft een leeslamp nodig, maar dit exemplaar is veel meer dan dat. Voor alle boekenwurmen die hun bladwijzer constant verliezen of laten rond slingeren, is deze leeslamp hét gadget om op je kerstlijstje te zetten. Hij fungeert namelijk ook als boeksteun en bladwijzer én het is een leuke manier om je date te bewijzen dat je leest je favoriete boeken te etaleren.

gadgets voor boekenliefhebbers

2. Scratch Off Poster: 100 Books To Read

Voor als je nog wat inspiratie nodig had of een paar klassiekers over het hoofd hebt gezien. Je hebt tegenwoordig scratch-off-posters in elk mogelijk thema, en dus ook voor boekenliefhebbers.

gadgets voor boekenliefhebbers

3. Goede schrijvers … én drinkers

Of er een link is tussen literaire meesterwerken en alcohol? Laat ons zeggen dat Lord Byron, Yeats en Dorothy Parker niet vies waren van een glas. Je kiest zelf of je een shotje drinkt tijdens het lezen of er een gezellige avond onder vrienden van maakt. Je vindt de set in deze webshop, in het goede gezelschap van nog veel meer boekengadgets.

gadgets voor boekenliefhebbers

4. Boekensteun

Deze staat sowieso mooi in je interieur én je kunt er dan ook nog eens je favoriete (lees: meest indrukwekkende) boeken mee tentoonstellen. Je scoort de marmeren set nu met korting.

gadgets voor boekenliefhebbers

5. Boekenabonnement

Niet echt een gadget, maar wel een tof concept. Deze abonnementbox kun je bestellen voor drie, zes of twaalf maanden en je kunt ook selecteren op thema: er zijn boeken voor de klassieke lezer, de ondernemer en de non-fictiefan. Leuk om te geven én te krijgen.

gadgets voor boekenliefhebbers

Meer gadgets?

20-11-2018 - Lesley