Lesley
Lesley Stuff 26 feb 2019

Deze YouTuber maakte zelf een Galaxy Fold … van zijn tablet

Zo’n tweeduizend dollar gaat het toestel kosten, en dat is natuurlijk een van de vele redenen waarom iedereen het heeft over de Samsung Galaxy Fold. Al hebben sommigen ook zo hun twijfels bij het dure ding, en dat resulteert in grappige YouTube-filmpjes.

De Galaxy Fold is de eerste uitvouwbare smartphone ter wereld en dankzij het buigbare scherm kun je ‘m dus zowel als smartphone als als tablet gebruiken. Ondanks de dikte is het toestel opvallend eenvoudig om vast te houden, en of je er nu een fan van bent of niet: de eerste stap richting een nieuwe generatie smartphones is hiermee duidelijk gezet.

YouTuber Jack van @jacksfilms is een van de velen die zijn zegje deed over het ding, al is zijn review niet echt vergelijkbaar met die van anderen. Hij maakte namelijk zelf een Galaxy Fold … van zijn tablet – die trouwens duidelijk niet van Samsung is, maar van … Apple.

Zes camera’s

De camera beschikt over maar liefst zes camera’s – wat ook Jack je vertelt. Dankzij het RAM-geheugen van maar liefst 12 GB kun je bovendien drie apps tegelijkertijd openen en gebruiken. Al is het vooral de hamer in Jacks filmpje die de aandacht trekt.

“Does it come with the hammer included or do I have to pay extra for that?”, merkt iemand in de comments spitsvondig op. En ook: “The iHammer comes seperate at a price of 150 dollar and it has wireless charging” – wat mooi inspeelt op hoe Apple haar monopolie in handen probeert te houden door geen universele laders en dergelijke te voorzien.

Mocht je toch nog geïnteresseerd zijn in de Galaxy Fold, dan raden we je aan om ‘m toch gewoon te bestellen en je tablet met rust te laten. Het is maar een suggestie.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Deze YouTuber maakte zelf een Galaxy Fold … van zijn tablet
Sluiten