Surinde
Surinde Entertainment 2 apr 2019

GOT-fans opgelet: er komt nu ook een documentaire over de serie

Je leest het goed, we krijgen dit jaar meer ‘Game of Thrones’ dan we konden hopen. HBO lanceert een documentaire genaamd ‘Game of Thrones: The Last Watch’, die je meeneemt achter de schermen. De twee uur durende documentaire zal op 26 mei verschijnen, een week nadat we afscheid moeten nemen van onze favoriete show.

game of thrones documentaire

‘Game of Thrones: The Last Watch’

“De documentaire duikt diep in de modder en het bloed om te laten zien hoe de serie wordt gecreëerd. De ups en downs van het tot leven brengen van Westeros in studios, velden en parkings in Noord-Ierland.” luidt het persbericht van HBO.

‘GOT: The Last Watch’ zal ons toegang geven tot het GOT-universum. We krijgen van dichtbij het productieproces te zien en hoe de cast de extreme weersomstandigheden, de grote deadlines en hun spoiler hungry fans overleven. Het gaat geen making of-documentaire worden, maar een hartverscheurend verhaal over hoe het is om zo’n geweldige wereld te creëren en er vervolgens afscheid van te nemen.

game of thrones documentaire

‘GOT: The Last Watch’ wordt geregisseerd door de Britse filmmaker Jeanie Finlay.  Zij gaat ervoor zorgen dat de fans de meest dramatische momenten van het laatste seizoen opnieuw zullen beleven. Het achtste seizoen van ‘Game of Thrones’ start op 14 april. De showrunners David Benioff en Dan Weiss zullen de laatste aflevering regisseren.

“We willen dat de fans er helemaal weg van zijn”: verteld Weiss aan EW. “Het betekent echt veel voor ons, we hebben hier 11 jaar aan gewerkt. We weten ook wel dat ongeacht hoe het afloopt, er fans zullen zijn die het einde slecht vinden.”

Wij kunnen al niet meer wachten tot het nieuwe seizoen. En gaan de komende paar dagen overbruggen door de acht beste afleveringen nog eens opnieuw te bekijken.

Bron: Entertainment Weekly

Er is nu een limited edition sneakercollectie van ‘Game of Thrones’

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
GOT-fans opgelet: er komt nu ook een documentaire over de serie
Sluiten