Lesley
Lesley Entertainment 16 apr 2019

Nieuwe ‘Game of Thrones’-intro zit vol intrigerende hints

Normaal gezien kan het weekend niet lang genoeg duren, maar afgelopen weekend telden we af naar maandag. Vanaf dan was ‘Game of Thrones’ namelijk te zien en de intro met de typerende muziek bleek vol intrigerende hints te zitten. We zetten ze even voor je op een rijtje. 

‘Game of Thrones’: de intro van seizoen 8

Meestal toont de intro verschillende locaties die een belangrijke rol spelen in de aflevering die volgt. Daarbij draait het veelal om steden die te vinden zijn in Westeros. Maar in dit nieuwe seizoen wordt er ergens anders begonnen, namelijk achter de muur, waar de White Walkers aan het einde van vorig seizoen doorbraken en nu op het punt staan om de wereld te veroveren. Bekijk de intro hieronder.

Van daaruit zie je dat het ijs zich verspreidt, wat ons doet vermoeden dat dat overeenkomt met de opmars van de White Walkers. Daarbij lijkt de nederzetting van The Last Hearth de eerste plek te zijn waar gevochten wordt.

Daarnaast valt op dat er vooral aandacht is voor de gangenstelsels onder de verschillende locaties. Zo dalen we zowel af in Winterfell als in King’s Landing, waar de ijzeren troon staat. In het laatste seizoen zou de strijd om die troon eindelijk beslecht moeten worden en het is voor het eerst dat deze iconische plek in de intro in beeld wordt gebracht.

En zo zitten er eigenlijk nog veel meer kleine hints in de intro, die je met gemak meerdere keren kunt bekijken om helemaal in de stemming te komen voor dit allerlaatste seizoen. Zelf checken welk personage jij bent?

Bron: Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Nieuwe ‘Game of Thrones’-intro zit vol intrigerende hints
Sluiten