Entertainment

De nieuwe ‘Game of Thrones’-Monopoly speelt zelfs de theme song

De combinatie van een iconisch spel en een legendarische serie

Volgend jaar moeten we afscheid nemen van ‘Game of Thrones’ en daar zijn we eerlijk gezegd nog niet helemaal klaar voor. Nog zes afleveringen hebben we tegoed, en dat betekent dus dat we die epische theme song nog maar zes keer te horen krijgen. Of niet? Niet als het van deze nieuwe Monopoly-editie afhangt. 

Iconische theme song

Het is niet de eerste keer dat Hasbro bekende series, films en zelfs games als gelegenheid aangrijpt om hun iconische bordspel te updaten, en zelfs niet de eerste keer dat ze dat doen met ‘Game of Thrones’. Er kwam namelijk al eerder een Monopoly-editie van de reeks uit, maar blijkbaar was dat niet genoeg.

Begin 2019 komt er dan ook een nieuwe versie uit, met als unieke toevoeging dat je de theme song tot in de oneindigheid kunt afspelen. En geloof ons: dat zijn we van plan.

Iron Throne

Deze Monopoly-variant wordt geleverd met een Iron Throne, die de verschillende kanskaarten bevat én de bekende theme song afspeelt. Elke keer je er zin in hebt, druk je op de troon en krijg je het bekende nummer te horen.

Verder is veel gewoon hetzelfde gebleven: je hebt nog altijd verschillende vakjes waar je op terecht kunt komen, alleen betaal je in deze editie met zilveren en gouden munten, net zoals Tyrion en Jon dat doen, en koop je met dat geld geen huizen en hotels, maar forten en kastelen.

Ook zijn de traditionele pionnen net als in elke variant gebaseerd op de serie. Denk: symbolen die te maken hebben met de Great Houses. Nu alleen nog beslissen waar jouw loyaliteit ligt. De ‘Game Of Thrones’-Monopoly komt begin 2019 uit en zou rond de dertig euro kosten. Onder andere Amazon zou het bordspel gaan verkopen, maar daar is het momenteel nog niet te bestellen.

game of thrones monopolygame of thrones monopolygame of thrones monopolygame of thrones monopoly

Bron: Froot

26-11-2018 - Lesley