Entertainment

Johnny Walker komt met ‘Game of Thrones’-whisky

Scotch is coming!

We moeten nog even wachten op het volgende seizoen van ‘Game of Thrones’, maar speciaal voor de fans is er nu een bijzondere whisky om de pijn van het wachten te verzachten. Johnny Walker komt namelijk met een destillaat dat speciaal gemaakt is om de epische serie te eren.

‘Game of Thrones’

Pas in 2019 krijg je weer elke week een aflevering van de populaire serie voorgeschoteld en dat is nog lang wachten, erg lang. Je moet de tijd dus een beetje zien te doden en hoe doe je dat beter dan met een heerlijke whisky? Dat dacht ook Johnny Walker. Het merk benaderde HBO en samen brengen ze een bijzondere whisky op de markt.

Een sterke drank maken op basis van een serie als ‘Game of Thrones’ is nog niet eens zo’n bezopen idee. Cersei en Tyrion Lannister zijn zelf namelijk ook niet vies van een drankje op tijd en stond en eerder bracht Vintage Wine Estates ook al een wijn op de markt met een ‘Game of Thrones’-thema. Ook brouwerij Ommegang kwam al met een fris pintje, maar een whisky is toch een heel ander verhaal.

Exclusieve whisky

Natuurlijk kun je je hierbij wel afvragen hoe exclusief het destillaat exact wordt. Wellicht is enkel de verpakking bijzonder, maar wie weet is het meer dan dat en kunnen we straks genieten van een hele bijzondere whisky. De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: scotch is coming!

14-05-2018 - Jan