Jelle
Jelle Entertainment 26 okt 2018

Deze PS4-controller kost je een slordige 12.000 euro

Met een gloednieuwe controller op je PlayStation 4 spelen is heerlijk: geen viezigheid, de knoppen werken perfect en de batterij gaat een tijdje mee. Voor zo’n zestig euro schaf je je een nieuwe aan, maar als je wat meer budget hebt dan wordt deze gouden PS4-controller misschien wel je volgende speelgoed. Of niet, want hij kost een kleine 12.000 euro.

PS4-controller voor gamers met een groot budget

Het gaat om een controller die gemaakt is door Brikk, een bedrijf dat wel vaker luxevarianten van bestaande producten maakt. Zo hebben ze bijvoorbeeld een prachtige gouden iPhone XS. Maar goed, als je graag een potje FIFA 19 met vrienden speelt, dan is een controller met een twist wel fijn.

Deze prachtige gouden PS4-controller komt in twee varianten. De ‘gewone’ variant is bezet met een laagje 24-karaats goud, dat beschermd wordt met een driedubbele laag veneer zodat alles netjes blijft ogen. Ook is de PlayStation-knop voorzien van een stuk solide 18-karaats goud en ingelegd met 0,25-karaats diamanten. Deze versie kost 8,495 dollar, wat neerkomt op iets minder dan 7.500 euro.

gouden PS4-controller

Als je écht geld wilt uitgeven, dan kun je ook gaan voor de Deluxe-variant. Die is voorzien van dezelfde laag goud als de gewone variant, maar hier zijn ook de d-pad-toetsen en de actieknoppen voorzien van solide goud en ingelegde diamanten, net als de PlayStation-knop.

Dat heeft wel één groot nadeel: je kunt niet meer zien wat het driehoekje of kruisje is. Als je er twee van hebt en een vriend die nooit gamet komt langs, dan is het lastig uit te leggen hoe hij in FIFA 19 op doel moet schieten. #firstworldproblems

Deze controller is wel iets duurder. Je betaal hier 13.995 dollar voor, wat neerkomt op iets meer dan 12.000 euro.

gouden PS4-controller

Mocht je hem willen aanschaffen, dan kun je hem hier scoren. Wij zijn echter al blij met deze limited editions.

De vijf mooiste limited edition-spelconsoles

Koop eens een gouden Nokia 3310 met daarop de hoofden van Putin en Trump

Reageer op artikel:
Deze PS4-controller kost je een slordige 12.000 euro
Sluiten