Lesley
Lesley Stuff 17 jun 2019

Dit zijn de vijf populairste gratis games voor op je telefoon

In ‘Red Dead Redemption’ en ‘Fortnite’ kun je je uren verliezen, maar af en toe wil je ook even vijf minuten hersendood een game op je telefoon spelen terwijl je op de bus staat te wachten. Nieuw tijdverdrijf nodig? Dit zijn de vijf populairste gratis games van dit moment. 

‘Hello Stars’

In ‘Hello Stars’ is het de bedoeling om sterren te verzamelen. Dat doe je met een balletje dat je door de levels moet begeleiden. De stijl van het spel is redelijk simpel, maar de gameplay is dat niet. Het begint bijna te simpel, maar al gauw wordt het een bron van behoorlijk wat gekraak in je hoofd.

‘Helix Jump’

Ook in ‘Helix Jump’ ga je met een balletje aan de slag. Je moet het zover mogelijk naar onderen krijgen door een helix-labyrint. Zoals altijd begint het hier ook weer redelijk gemakkelijk, maar krijg je al gauw te maken met vervelende breinbrekers. ‘Helix Jump’ is in tegenstelling tot ‘Hello Stars’ in 3D vormgegeven en komt met kleurrijke graphics.

‘Slices’

‘Slices’ is een van die puzzelgames waar je behoorlijk gemakkelijk aan verslaafd raakt. Zoals de naam al aangeeft, werk je in dit spel met slices – helaas niet van een pizza, wel van fruit. In het midden krijg je telkens een slice van een stuk fruit voorgeschoteld, en dat moet je neerzetten in een van de rondjes om de middelste cirkel. De bedoeling is dat je de cirkels volledig vult met je verschillende slices om zo punten te verzamelen.

‘Color Road!’

De instructies van ‘Color Road!’ zijn simpel: rol met je eigen bal naar ballen met dezelfde kleur en vermijd ballen van een andere kleur. Het balletje gaat steeds sneller rollen én verandert constant van kleur om het je moeilijk te maken.

‘Tomb of the Mask’

De graphics van het spel doen denken aan ‘Pac-Man’ en ook hier is het de bedoeling om stipjes in een soort dolhof te verzamelen. Uiteraard wordt dat steeds lastiger, maar dat maakt het net verslavend. De stijl is ontzettend retro en is heerlijk als je even geen zin hebt in strakke 3D-animaties.

Oh ja enne … deze twee games kun je binnenkort niet meer op je gsm spelen.

Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Dit zijn de vijf populairste gratis games voor op je telefoon
Sluiten