Entertainment 10 jan 2019 Thomas

Groot nieuws over het derde seizoen van Netflix Original ‘La Casa de Papel’

We moeten nog even geduld hebben, maar dit jaar gaat er eindelijk een derde seizoen komen van ‘La Casa de Papel’. De razendspannende heist-serie is een gigantische hit op Netflix en fans kijken dan ook reikhalzend uit naar nieuwe afleveringen. Daar wordt op dit moment hard aan gewerkt en nu zijn de eerste beelden van de set verschenen. En daarop duikt een onverwachte oude bekende op .

Let op! Dit artikel bevat spoilers. We raden je aan om niet verder te lezen als je de eerste twee seizoenen nog niet gezien hebt.

Op de foto’s vanaf de set in Firenze (we gaan dus naar Italië in het derde seizoen) zien we niet één, maar twee bekende gezichten. De eerste is Álvaro Morte. Hem ken je waarschijnlijk beter als El Professor, het briljante brein achter de overval op de Spaanse nationale bank. Dat we hem terug gaan zien in het derde seizoen hadden we natuurlijk wel verwacht, maar dat geldt niet voor de man die naast hem op de foto staat.

la casa de papel derde seizoen la casa de papel derde seizoen la casa de papel derde seizoen

De terugkeer van een oude bekende

We zien namelijk ook Pedro ‘Berlín’ Alonso opduiken. Ja, het is hem echt. Die zagen we niet aankomen, want hij werd in het tweede seizoen doodgeschoten. In de teaser die Netflix al eerder met ons deelde, zagen we Berlín ook al voorbij komen. Toen werd het vooral afgedaan als een gezellige reünie, maar nu blijkt dus dat zijn aanwezigheid niet alleen voor de gezelligheid was.

Het derde seizoen van ‘La Casa de Papel’ op Netflix

Dit betekent overigens niet dat Pedro Alonso de kogels op miraculeuze wijze overleefd heeft of uit de dood is opgestaan. Het zou namelijk ook kunnen betekenen dat het derde seizoen zich (deels) vóór de eerste twee seizoen afspeelt of dat het om een flashback gaat. Ergens in 2019 gaan we het antwoord krijgen, want dan verschijnt het derde seizoen van ‘La Casa de Papel’ op Netflix. De exacte datum is helaas nog niet bekend.

Gelukkig zijn er tot die tijd nog heel wat andere nieuwe films en series die je kunt checken.

Manners Filmfanaat #6: van bitch fight tot echt gevecht

Reageer op artikel:
Groot nieuws over het derde seizoen van Netflix Original ‘La Casa de Papel’
Sluiten