Entertainment

De sterkste man heeft ook een zacht kantje: Hafthor Björnsson is getrouwd

En zijn vrouw moet niet voor hem onderdoen

Hafthor Júlíus Björnsson heeft een topjaar achter de rug. Hij verbrak het deadlift-record, duwde 206 kilo boven zijn hoofd en won de prestigieuze The World’s Strongest Man-uitdaging. Maar er is nog een reden waarom 2018 een jaar is om nooit meer te vergeten voor The Mountain uit ‘Game of Thrones’: hij stapte onlangs in het huwelijksbootje.

Dat deed hij met zijn vriendin Kelsey Morgan Henson. De twee ontmoetten elkaar vorig jaar in een bar in Canada, Kelsey’s geboorteland. Zij vroeg hem om een foto, en de rest is geschiedenis, zoals blijkt uit de trouwfoto’s die beiden deelden op Instagram. Het duo gaf elkaar naar verluidt het jawoord in Hafthors thuishaven IJsland.

Dat ‘s werelds sterkste man zijn kersverse bruid optilt alsof het een pluimpje is mag niet verbazen, maar ook Kelsey is een krachtpatser. Ze mag dan bijna een halve meter kleiner zijn dan haar man, maar laat je niet voor de gek houden door haar ranke figuur: Kelsey kan waarschijnlijk meer gewicht liften dan jij. De kersverse mevrouw Björnsson is net zo druk bezig met fitnessen als haar beresterke echtgenoot. En dat doen ze vaak samen, zoals blijkt uit de foto’s die het stel regelmatig deelt.

We wensen meneer en mevrouw The Mountain alle geluk!

23-10-2018 - Thomas