Lena
Lena Stuff 28 sep 2019

Met dit pocket-sized bestek van Outlery moet je nooit met je handen eten onderweg

Op het online financieringsplatform Kickstarter kom je de ene gadget na de andere tegen. Sommigen zijn ietwat vreemd – zoals een pocketdrumstel bijvoorbeeld – en anderen zijn dan weer verbazingwekkend slim. Dit hergebruikbare bestek van Outlery behoort ook tot die laatste categorie. 

Het afschaffen van de plastic rietjes was al een stap in de juiste richting, maar we kunnen altijd nog een tandje bijsteken wat duurzaamheid betreft. Ook plastic bestek gebruiken we nog te vaak: wanneer je een lekkere Brusselse wafel koopt, een ijsje uit een potje lepelt of een bakje pasta eet op een festival, bijvoorbeeld. Natuurlijk bestaan daar ook herbruikbare alternatieven voor en dit pocket-sized bestek ziet er nog leuk uit ook!

Pocket-sized

Je eigen bestek meenemen op reis is niet handig doordat het veel plaats inneemt. Het bestek van Outlery past in een doosje van 6,3 cm bij 8,2 cm. Hoe? Je kan het bestek gemakkelijk uit- en in elkaar draaien. De vork, lepel en het mes zijn gemaakt van roestvrij staal en gaan dus lang mee.

Kickstarter

Goal: 5.000 euro

Behaald: 638.931 euro

Prijs: 32 euro voor een lepel, vork en mes met doosje.

Meer gadgets? Je vindt ze hier.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Met dit pocket-sized bestek van Outlery moet je nooit met je handen eten onderweg
Sluiten