Lena
Lena Life 11 jun 2019

Dit is volgens vrouwen het ideale mannenlichaam

Veel mannen hebben het gevoel dat ze nooit écht zullen begrijpen wat vrouwen denken. Daarom stelt Manners wekelijks een prangende vraag aan een stel prachtige vrouwen, zonder rond de pot te draaien. Deze week: wat volgens hun het ideale mannenlichaam is.

Julie (24)

Zolang er geen biertonnetje aan zijn buik hangt en hij er verzorgd uitziet, zien de meeste mannen er helemaal goed uit voor mij. Als ik een type moest kiezen, zou dat een donkerharige man zijn die groter is dan ik, met mooie tanden, natuurlijk brede schouders en een mooie gezicht.

Lore (25)

Mijn voorkeur gaat uit naar donkerharige mannen. Ook hou ik van brede schouders en lichte, sprekende ogen. Een té gespierde man is totaal mijn ding niet.

Eva (21)

Het ideale mannenlichaam voor mij is groot, smal gebouwd maar wel goed gespierd. Sportief gebouwd dus.

Camille (24)

Ik vind het vooral belangrijk dat de man zich goed in zijn vel voelt en dat hij zichzelf verzorgt qua hygiëne. Ook let hij liefst een beetje op zijn gewicht, puur voor de gezondheid en niet voor het uiterlijk. Maar ik zal hem nooit onaantrekkelijk vinden als hij niet het lichaam van een gebruind fotomodel heeft.

Judith (28)

Gezond. Een man hoeft voor mij niet super gespierd te zijn, maar een bierbuik vind ik echt niet aantrekkelijk. Zorg voor je lichaam, man. Oh en als ik mag kiezen mag er een flinke bos borsthaar aanwezig zijn.

Kayra (22)

Ik hou van natuurlijk gespierde mannen. Als ik zijn borstkas aanraak wil ik wel de spieren voelen maar ik hoef geen opgepompte man.

Amber (25)

Ik heb graag grote en brede mannen, die knuffelen het best! Liever dat een man een beetje te veel vet heeft dan te weinig.

Zin om op date te gaan met een van de prachtige dames? Dan moet Manners je teleurstellen, de vrouwen wensen anoniem te blijven. De volledige namen zijn enkel bekend bij de redactie. 

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Dit is volgens vrouwen het ideale mannenlichaam
Sluiten