Sjors
Sjors Life 11 mrt 2019

4 dingen die vrouwen het meest aantrekkelijk vinden aan mannen

We doen allemaal weleens extra ons best om indruk te maken op een vrouw. Een fris kapsel, een nieuw geurtje of een perfect getrimde baard, you name it. Maar wat vinden vrouwen nu écht aantrekkelijk aan een man?

Uiterlijk, maar niet altijd

Neem de buikspieren van Matthew McConaughey, de biceps van Chris Hemsworth en de wilde haren van Brad Pitt. Dit samen is toch het ideale plaatje? Niet helemaal, dus. Een verzorgd uiterlijk scoort bij vrouwen. Maar als het gaat om langere relaties, blijken vrouwen toch eerder te kiezen voor andere eigenschappen, zoals persoonlijkheid en intelligentie. Ook vinden vrouwen het stiekem leuk om eens een man te zien zonder gladgestreken haren en smoking. Ga dus eens voor die nonchalante look!

Humor

Wanneer je een vrouw in een relatie vraagt wat ze zo leuk vindt aan haar partner, zal ze meestal direct zeggen: “hij brengt me aan het lachen.” Vrouwen vinden humor heel aantrekkelijk. Zo zien ze je intelligentie en creativiteit, waardoor je zelfs seksueel aantrekkelijker wordt. Dus mannen: maak eens iets vaker een grapje tijdens een date.

Honden

Het klinkt als een bekend stereotype, maar mannen met honden worden écht aantrekkelijker gevonden. Vrouwen smelten praktisch weg bij het zien van een goedgeklede man die zijn hond uitlaat.

Rood

Het klinkt wellicht raar en onaannemelijk, maar toch is het zo. De kleur rood zou zorgen voor meer seksuele gevoelens bij vrouwen. Doordat rood vaak fel is, zou een man met kleding in deze kleur overkomen als energieker, meer passievol en aantrekkelijker. Het proberen waard, dus.

Meer kledingtips nodig voor tijdens je date? Wij helpen je graag!

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
4 dingen die vrouwen het meest aantrekkelijk vinden aan mannen
Sluiten