Thomas
Thomas Entertainment 8 dec 2019

Hoe een snotterende Tom Holland ‘Spider-Man’ bij Marvel hield

Spider-Man is een held op het witte doek, ‘Spider-Man’-acteur Tom Holland blijft dat ook wanneer hij zijn kostuum aan de kapstok heeft gehangen. Holland was net als de Marvel-fans diep teleurgesteld dat hij het Marvel Cinematic Universum zou moeten verlaten en terug naar Sony zou moeten overstappen. Zijn heldendaad? Hij nam contact op met Disney-baas Bob Iger en redde Spider-Man. Al is dat verhaal veel minder heroïsch dan je zou denken. 

In een gesprek met talkshow-host Jimmy Kimmel had Holland het over een aantal van zijn lopende projecten. Kimmel wilde het aan het einde van het interview toch nog even hebben over Bob Iger. Die was eerder te gast bij ‘Jimmy Kimmel Live’ en vertelde toen dat Tom Holland een sleutelrol had gespeeld in de hele Spider-Man-hetze en het feit dat het personage uiteindelijk bij MCU kon blijven.

Tom Holland laat zijn emoties de vrije loop

Je zou kunnen denken dat Tom Holland zijn charmes in de strijd had geworpen bij de baas van Disney, maar zo liep het niet helemaal. Toen Iger Holland opbelde was die laatste immers stomdronken en daar wordt een mens al eens emotioneel van. Holland wilde Marvel helemaal niet verlaten en maakte dat met dubbele tong en veel tranen duidelijk aan de telefoon.

Tom Holland kan dat ongetwijfeld veel beter uitleggen, dus check zeker het fragment hier onder (vanaf 9:40):

Disney wil ‘Spider-Man’ volledig binnenhalen

Het heeft in ieder geval gewerkt, want voorlopig vertrekt Spider-Man nog niet uit het MCU. Toch blijft Spider-Man in een spreidstand tussen Disney en Sony staan. Die eerste schijnt er een enorme zak geld voor over te hebben om de licentie te behouden. Hoeveel Disney wil gaan overmaken naar Sony is nog niet bekend, maar de geschiedenis leert ons dat het bedrijf bepaald niet gierig is.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Hoe een snotterende Tom Holland ‘Spider-Man’ bij Marvel hield
Sluiten