De cheat meals van Dwayne Johnson zijn gigantisch en wij rennen naar de frituur

Don't cheat yourself, treat yourself

Dwayne Johnson aka The Rock is acteur, producent, half-gepensioneerde worstelaar, maar toch vooral heel. erg. gespierd. De gigantische brok spieren volgt dan ook een streng dieet en traint de benen van onder z’n lijf, maar op #CheatMealSunday gooit hij alle remmen los. Want ook reuzen hebben koolhydraten nodig. Wedden dat jouw cheat meals iets minder … copieus zijn? 

#CheatMealSunday

Hoe gezond zijn eetpatroon ook is en hoe vastberaden hij er ook aan vasthoudt, als je iemand gigantische maaltijden naar binnen wilt zien werken, kun je óók op The Rock rekenen. Jij rent tijdens je cheat meal naar de frituur en als je geluk hebt, krijg je nog dessert op ook. Dwayne Johnson verorbert tijdens zijn cheat meal meer calorieën dan de gemiddelde mens in een hele week zou aankunnen.

Van pannenkoeken tot sushi

Johnsons cheat meals zijn heel gevarieerd. De ene keer verdwijnt er een dozijn pannenkoeken in zijn maag en dan werkt hij weer zoveel sushi weg dat je je verbaasd afvraagt of zalm en tonijn nu officieel uitgestorven zijn. Zijn porties zijn zo groot dat ze niet goed onder woorden te brengen zijn, dus hieronder zie je een overzicht van de meest absurde maaltijden waar The Rock zich ooit op heeft getrakteerd.

The Rock: Treat Yo Self

Cheat meals worden uiteraard zo genoemd omdat ze worden beschouwd als ‘valsspelen’, maar Dwayne Johnson ziet zijn cheat meals helemaal niet zo. ‘Don’t cheat yourself, treat yourself‘ is zijn motto, en daar kunnen wij best mee leven. Ook zijn fans en volgers moedigt hij aan om hun ‘verwenmaaltijden’ groots aan te pakken: we werken allemaal hard en leven maar één keer, dus maak die maaltijden episch.

Wil je net als The Rock optimaal genieten van je cheat meal en het effectief inzetten in je work-out? Lees dan hier welke acht dingen je moet weten over een geslaagde cheat meal.

17-11-2018 - Younes