Jutta
Jutta Cars 9 jul 2019

Hij is 24 en honkbalmiljonair, maar hij woont gewoon in zijn busje

De 24-jarige Daniel Norris tekende enkele jaren geleden zijn eerste miljoenencontract bij de Toronto Blue Jays en ontving hiervoor een tekenbonus van omgerekend bijna twee miljoen euro. Inmiddels speelt de Amerikaan in de Amerikaanse Major League Baseball. Ondanks die miljoenen op de bank, leeft Norris verbazingwekkend simpel.

The big hippie‘, zoals zijn teamgenoten bij de Detroit Tigers hem noemen, woont in zijn old school Volkswagenbusje en vindt dit helemaal prima. Zo’n drie jaar geleden werd deze inspirerende film over hem gemaakt.

Norris is niet alleen door zijn levenswijze een opvallende verschijning in de Major League Baseball: de jonge honkballer overwon onlangs ook kanker.

Hij is 23 en honkbalmiljonair, maar hij woont gewoon in zijn busjeHij is 23 en honkbalmiljonair, maar hij woont gewoon in zijn busje

Hij woont misschien een tikje primitief, maar op zijn vrijheid kan je gerust jaloers zijn. Dat is ook het geval bij de mensen die in deze omgetoverde schoolbus door Amerika trekken.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Hij is 24 en honkbalmiljonair, maar hij woont gewoon in zijn busje
Sluiten