Jelle
Jelle Stuff 13 mrt 2019

Tip: zo kun je je iPhone sneller opladen

Een smartphone maakt alles een stuk gemakkelijker. Je hebt altijd een routeplanner op zak, kunt altijd en overal foto’s maken, hoeft niet verbaasd te zijn wanneer je trein vertraging heeft en kunt zo zien wat voor weer het wordt. Maar voor dat alles moet je batterij wel opgeladen zijn natuurlijk.

Als je een hele dag onderweg bent en je smartphone vaak nodig hebt, loopt je batterij op een gegeven moment leeg. Als je onderweg te veel op 9GAG zit te scrollen of wilt gamen op je iPhone, dan gaat dat nog veel sneller. Je moet dus bijna standaard een powerbank op zak hebben, of je telefoon tussendoor aan een stopcontact opladen. Heb je een iPhone en moet het snel gaan? Dan hebben wij een tip om je toestel binnen een halfuurtje weer strijdvaardig te maken.

Je iPhone sneller opladen

In basis zijn er twee manieren om je iPhone op te laden: je gebruikt een kabeltje, of maakt gebruik van draadloos opladen. In dat eerste geval zal je iPhone sowieso sneller opladen, maar alles kan beter. De bijgeleverde lader doet zijn ding, maar zeker wanneer je een iPhone 8 of hoger hebt mag het wel wat sneller.

iPhone sneller opladen

In dat geval kun je in de Apple Store een USB-C naar Lightning-kabel aanschaffen. Als je nog geen stekker hebt die USB-C ondersteunt koop je die er ook best bij, die zal ook voor andere apparaten van pas komen. De kabel zelf kost 25 euro en is onder andere bij de Apple Store te koop.

Binnen een half uur klaar om te gaan

Je iPhone is via deze nieuwe kabel binnen een halfuurtje voor meer dan vijftig procent opgeladen. Zo kom jij weer toe tot aan het volgende stopcontact.

Speel nu ook PS4-games op je iPhone en iPad

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Tip: zo kun je je iPhone sneller opladen
Sluiten