Jan
Jan Entertainment 21 mrt 2019

Geen brullende Aston Martin meer voor Daniel Craig in volgende Bond-film

James Bond staat synoniem voor actie, vrouwen en snelle auto’s. De bolides van 007 zijn opvallend. Ze zijn uitgerust met de meest handige gadgets waar je als gewone sterveling alleen maar van kunt dromen. Als we de geruchten in de Britse tabloid The Sun mogen geloven zal dat in de volgende Bond-film, ‘Shatterhand’, niet anders zijn.

Daniel Craig achter het stuur van een snelle Aston Martin

In de 25e Bond-film zal wederom een bijzonder futuristische wagen een belangrijke rol spelen. Regisseur Cary Joji Fukunaga heeft namelijk interessante plannen, zo meldt The Sun. Daniel Craig zal plaatsnemen achter het stuur van de Rapide E van Aston Martin, een volledig elektrische auto.

Daniel Craig kan in volgende James Bond-film niet meer genieten van een brullende Aston Martin

Aston Martin Rapid E, maar dan anders

Afgezien van zijn krachtbron, zal de Rapide E ook voorzien worden van de gebruikelijke hightech en zal de wagen het middelpunt zijn van de meeste actiescenes in de film. De meest voor de hand liggende vraag is hoeveel wagens er gebruikt zullen worden. James Bond maakt er immers een gewoonte van om de wagens die hij bestuurt op te offeren om een ontsnapping mogelijk te maken of in te zetten als afleidingsmanoeuvre.

Of het inzetten van de 600 pk krachtige Aston Martin in dat opzicht slim is, valt te betwijfelen. Aston Martin maakt immers ‘slechts’ 155 exemplaren van deze elektrische bolide. De prijs van de wagen wordt geschat op meer dan een kwart miljoen euro.

De nieuwe vijand van James Bond

Bond kan deze bloedsnelle Aston Martin waarschijnlijk goed gebruiken, want hij moet het opnemen tegen een nieuwe bad guy. Die gaat gespeeld worden door een kersverse Oscar-winnaar, Rami Malek. Hij speelde Freddie Mercury in de film ‘Bohemian Rhapsody’.

Meer weten over James Bond? Hier is alles wat wat je nog niet wist over 007.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Geen brullende Aston Martin meer voor Daniel Craig in volgende Bond-film
Sluiten