Jutta
Jutta Style 19 apr 2019

Jason Momoa scheert zijn baard voor het eerst in jaren af

Waarom Jason Momoa zo legendarisch is, is niet moeilijk om te begrijpen: hij is een onmiskenbare badass. En oké, zijn imposante lengte, nog imposantere brede borstkas en zijn al even imposante baard zullen daar ook wel een rol in spelen. Maar die baard, die is niet meer. 

We leerden Momoa kennen als de barbaarse Dothraki-krijgsheer Khal Drogo in ‘Game of Thrones’ en vervolgens slaagde hij erin om Aquaman cool maken. Dat laatste leek een haast onmogelijke taak, zeker als je een personage speelt wiens voornaamste transportmiddel een gigantisch zeepaardje is.

De baard van Jason Momoa

Maar goed, zijn baard dus. In een nieuwe video die op zijn officiële Instagram-account en op YouTube-kanaal is verschenen, heeft Momoa zijn gezichtshaar afgeschoren om het gebruik van recycleerbare blikjes te promoten, en plastic (water-)flessen te bannen.

Wat een baard en de wereld redden met elkaar te maken hebben? Recycleerbare materialen kunnen steeds opnieuw gebruikt worden, net zoals een baard steeds opnieuw terug groeit. En dat is meteen ook een troost: Momoa’s glorieuze gezichtshaar will be back.

Manners Lookbook #30: Jason Momoa, altijd pretty in pink

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Jason Momoa scheert zijn baard voor het eerst in jaren af
Sluiten