Sander
Sander Clothing 26 mrt 2019

Op AliExpress vind je echt álles, ook deze vijf jeansbroeken

De algemene opvatting over AliExpress is dat je er vooral brol vindt en dat gaan wij niet tegenspreken. Maar goed, voor de prijs moet je het niet laten en soms vind je er iets dat toch de moeite is – ook kleren ja. Deze vijf jeansbroeken vind je op AliExpress. 

Slim fit-jeans Semir

De Semir-jeans is er eentje in het slim fit-model, met een flinke dosis stretch zodat ze altijd comfortabel zit. De broek oogt misschien wat kort op de foto, maar dat komt vooral omdat het model hele lange benen heeft. Enfin, voor tien euro mogen je eisen natuurlijk niet al te hoog zijn.

jeans aliexpress

Linadoreme casual stretch-jeans

Wanneer je een jeans past kun je het best altijd even gaan zitten om zeker te weten dat ze niet van je kont scheurt als je beweegt. Dat wordt met deze wel érg stretchy jeans zeker geen probleem. Voor iets minder dan twintig euro maak jij binnenkort salto’s in dit exemplaar.

jeans aliexpress

Burjoline slim fit

De kleur van deze deze jeans is eenvoudig te combineren en wat de fit betreft zit het ook helemaal goed. Comfortabel, stijlvol, klaar.

jeans aliexpress

Selvedge-jeans

Dit is met net geen honderd euro de duurste jeans uit de lijst. We gokken dat dit komt omdat de broek van de goede soort Made in China is.

jeans aliexpress

Semir cropped jeans

Liever een wat korter model? Het is per slot van rekening al volop lente en je enkels willen ook wat zon pakken. Het beste aan deze jeans is trouwens dat het stiekem sweatpants zijn. Dat betekent dat ‘ie ook nog eens zit als gegoten – laat de zomer maar komen!

jeans aliexpress

Meer moois op AliExpress

Op AliExpress kun je natuurlijk nog veel meer moois vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stel tablets? Wij hebben er alvast vijf voor je geselecteerd.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Op AliExpress vind je echt álles, ook deze vijf jeansbroeken
Sluiten