Alrik
Alrik Style 3 okt 2019

Gevonden! De jeansvest van Brad Pitt in ‘Once Upon a Time in Hollywood’

‘Once Upon a Time in Hollywood’ is een heerlijke film en veel factoren spelen daarbij een rol. Maar het meest waren wij toch echt onder de indruk van de kleren, en dan vooral de jeansvest van Brad Pitt. 

Quentin Tarantino’s nieuwe meesterwerk is nu al een klassieker, zonder dat je er een vinger op kunt leggen waar dat precies aan ligt. Feit is dat er steengoed geacteerd wordt, er heerlijke dialogen passeren en dat het Tarantino-sausje er lekker dik overheen is gegoten. Maar als we met het mes op de keel één reden aan moeten wijzen, dan is het Brad Pitt. Hij speelt de laid back Cliff Booth, in de film de stuntman van acteur Rick Dalton (Leonardo DiCaprio).

Brad Pitt in ‘Once Upon a Time in Hollywood’

De rol als stuntman lijkt niet zo moeilijk, maar dat komt doordat Brad Pitt hem zo briljant invult. De stem, houding, mimiek, manier van bewegen; alles klopt. Maar het zijn de looks die van Brad Pitt pas écht een Cliff Booth maken. Wij zijn fan van zijn denim outfit en dan met name vans zijn jeansvest, al is die jeansbroek met rechte pijpen zeker ook niet slecht.

Gevonden! De jeansvest van Brad Pitt in 'Once Upon a Time in Hollywood'
Bron: Sony Pictures

De jeansvest van Brad Pitt

Na een klein zoektochtje hebben we de exacte jeansvest van Brad Pitt in ‘Once Upon a Time in Hollywood’ gevonden. Het gaat om het Wrangler Icons 124MJ Mens’s Denim Western Jacket, dat je hier koopt voor 109,95 euro. In de film is een origineel vintage model gebruikt, maar het model dat nu weer te koop is, is voor honderd procent gebaseerd op de klassieker.

Gevonden! De jeansvest van Brad Pitt in 'Once Upon a Time in Hollywood'
Bron: Wrangles

Wil je er meteen ook Brads bril bij kopen? Dit is een vintage aviator, die geleverd is door Old Focals, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het leveren van vintage zonnebrillen in de filmindustrie.

🎬 Check ook: De 7 meest stijlvolle filmrollen van Leonardo DiCaprio

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Gevonden! De jeansvest van Brad Pitt in ‘Once Upon a Time in Hollywood’
Sluiten